Staţi acasă. Termenul pentru plata impozitelor şi taxelor locale, cu bonificaţiile de rigoare, a fost majorat cu încă trei luni

Staţi acasă. Termenul pentru plata impozitelor şi taxelor locale, cu bonificaţiile de rigoare, a fost majorat cu încă trei luni

Termenul de plată a fost prorogat

Decizia a fost luată la nivel guvernamental şi a fost făcută publică şi de administraţia locală. Pentru cei care vor să plătească există la îndemână şi instrumentele electronice.

Ştiri pe aceeaşi temă

Guvernul a adoptat pe 18 martie o ordonanţă de urgenţă prin care a stabilit, printre altele, prorogarea termenului de plată pentru impozitul pe clădiri, impozitul pe terenuri şi impozitul pentru mijloacele de transport până la data de 30 iunie 2020.

Prin urmare, până la acea dată focşănenii pot beneficia în continuare de bonificaţia de 10% dacă îşi achită dările.

"Totodată, menţionăm faptul că impozitele şi taxele locale pot fi achitate ONLINE foarte simplu, de acasă sau de oriunde v-aţi afla în faţa unui calculator. Pentru a vizualiza toate datele de la rolul dumneavoastă fiscal şi pentru a putea face plăţi electronice, trebuie doar să accesaţi siet-ul www.ghiseul.ro şi să urmaţi paşii indicati: solicită date de acces- introduceţi CNP-ul – validare card – trimitere e-mail. Odata ce aţi obţinut user-ul şi parola, puteţi plăti on line. Dacă apare cumva mesajul că nu sunt încarcate datele dumneavoastră, vă rugăm să ne contactaţi la telefon 0237/236000 int.311", anunţă Primăria Focşani.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: