VIDEO Performerele Evaluării Naţionale din Vrancea, premiate cu suma de 1.000 de lei la Inspectoratul Şcolar

VIDEO Performerele Evaluării Naţionale din Vrancea, premiate cu suma de 1.000 de lei la Inspectoratul Şcolar

Mădălina şi Oana au fost premiate de inspectorul şcolar general  FOTO: Ştefan Borcea

Judeţul Vrancea a avut două eleve care au luat note de 10 atât la limba şi literatura română, cât şi la matematică, respectiv Mădălina Rogozan şi Andreea Oana Păun.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ministerul Educaţiei, prin Inspectoratul Şcolar Vrancea, a premiat în această dimineaţă, cele două eleve din judeţul Vrancea care au obţinut nota 10 la Evaluarea Naţională.

Este vorba despre Mădălina Rogozan şi Andreea Oana Păun, ambele eleve la Colegiul Naţional Al. I. Cuza. Cele două performere ale Evaluării Naţionale au fost premiate cu suma de 1.000 de lei, bani oferiţi de Ministerul Educaţiei Naţionale.

“Pentru mine a fost o validare a muncii, nu numai din clasa a opta, ci din toţi anii de gimnaziu şi mă bucur mult că eforturile au fost apreciate pe măsură şi ţin să le mulţumesc domnilor profesori şi părinţilor mei”, a spus Mădălina Rogozan.

“Pentru mine, cele două note de 10 au însemnat o bucurie imensă, pentru că mi-am dedicat o bună parte din timp şcolii şi învăţatului şi notele de 10 au confirmat că a fost un efort depus meritat şi sfătuiesc toţi elevii să facă asta. Nu obţin neapărat 10, dar sigur obţin o notă foarte bună”, a menţionat şi Andreea Oana Păun.

La festivitate, condusă de inspectorul şcolar general Dorin Cristea, au participat şi cei doi profesori de limba şi literatura română şi matematică,  Livia Marcu şi Tiberiu Oprea, care au pregătit elevele la clasă, dar şi părinţii celor două fete, precum şi inspectori şcolari.

“Felicit din toată inima atât elevele, pentru efortul pe care l-au depus şi rezultatul acesta minunat, care face cinste judeţului nostru, mulţumesc profesorilor coordonatori care au muncit alături de cele două eleve şi părinţilor care au fost alături de eleve şi îi îndrumă spre ce este mai bine”, a spus inspectorul şcolar general Dorin Cristea.


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările