Bătrân, legat fedeleş şi bătut de două femei şi un bărbat. La final, agresorii l-au lăsat şi fără bani

Bătrân, legat fedeleş şi bătut de două femei şi un bărbat. La final, agresorii l-au lăsat şi fără bani

Indivizii au fost reţinuţi

Anterior faptei, bărbatul l-a mai jefuit odată pe bătrân, sub pretextul că este reporter şi face un material despre condiţiile sale de viaţă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Poliţiştii de investigaţii criminale din Vrancea au efectuat patru percheziţii domiciliare pe raza judeţului Vrancea, în cadrul a două dosare penale în care se efectuează cercetări pentru tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt.

Şapte persoane au fost aduse la poliţie pentru audiere, iar trei au fost reţinute pentru 24 de ore, urmând a fi prezentate instanţei cu propunere de arestare preventivă.

Este vorba despre două tinere, cu vârste între 18 şi 21 de ani şi un bărbat, în vârstă de 36 de ani, care  în noaptea de 19/20 august ar fi intrat în domiciliul unui bărbat, în vârstă de 79 de ani, din comuna Vintileasca, pe care   l-ar fi legat şi lovit, după care i-ar fi sustras bani şi bunuri.

“Extinzând cercetările, bărbatul este cercetat şi pentru faptul că la data de 30.06.a.c. ar fi intrat în domiciliul aceluiaşi bărbat, sub pretextul că face un reportaj despre condiţiile sale de viaţă, iar la plecare i-ar fi sustras suma de 4900 de lei. Activităţile au beneficiat de sprijinul Biroului de Analiza a Informaţiilor Vrancea şi al Serviciului de Operaţiuni Speciale Vrancea”, potrivit IPJ Vrancea.

Cercetările continuă sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tâlhărie calificată, lipsire de libertate în mod ilegal şi furt.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: