Reţineri în cazul atacului cu maceta asupra manelistului Bogdan Mocanu, într-un club din Mamaia. Ce au găsit mascaţii la percheziţii

Reţineri în cazul atacului cu maceta asupra manelistului Bogdan Mocanu, într-un club din Mamaia. Ce au găsit mascaţii la percheziţii

FOTO: IPJ Constanţa

În urmă cu aproximativ 10 zile, manelistul Bogdan Mocanu a fost atacat cu maceta într-un club din staţiunea Mamaia. Poliţiştii au efectuat mai multe percheziţii şi au reţinut doi agresori.

Miercuri, 25 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia, cu sprijinul Serviciului pentru Acţiuni Speciale şi Serviciului Investigaţii Criminale, au efectuat trei percheziţii domiciliare în dosarul penal ce vizează conflictul petrecut pe 14 mai într-un club din Mamaia.
 
Poliţiştii investighează săvârşirea infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice, respectiv portul sau folosirea, fără drept, de obiecte periculoase.
 
Percheziţiile au avut loc în judeţele Călăraşi, Ilfov, respectiv municipiul Bucureşti. Au fost descoperite mai multe arme albe, iar doi bărbaţi au fost conduşi la audieri, fiind reţinuţi pentru 24 de ore. 
 
În dimineaţa zilei de sâmbătă, 14 mai, poliţişti din cadrul Poliţiei staţiunii Mamaia s-au sesizat din oficiu cu privire la faptul că un bărbat, care părăsea incinta unui club, prezenta o rană la nivelul braţului.
 
Conform cercetărilor, poliţiştii au stabilit faptul că, în urma unui conflict spontan, patru persoane l-au bruscat pe bărbatul de 24 de ani, care era manelistul Bogdan Mocanu, moment în care una dintre acestea l-a agresat fizic cu un obiect tăietor-înţepător.
 
Victima nu a formulat plângere până la acest moment.
 

Vă recomandăm şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările