Mihai Ochiuleţ (USR): „Primarul Vergil Chiţac ne cheamă să votăm majorarea preţului gigacaloriei la 325 lei“

Mihai Ochiuleţ (USR): „Primarul Vergil Chiţac ne cheamă să votăm majorarea preţului gigacaloriei la 325 lei“

Foto Shutterstock

Consilierul local din partea USR spune că nu va vota la şedinţa de vineri majorarea preţului gigacaloriei de la 250 de lei la 325 de lei.

Ştiri pe aceeaşi temă

„În şedinţa de îndată a Consiliului Local, ce este convocată pentru astăzi, primarul Vergil Chiţac ne cheamă să votăm majorarea preţului gigacaloriei la 325 lei.
Din capul locului spun că NU voi vota acest proiect, aşa cum nu voi vota nicio hotărâre care găureşte buzunarele constănţenilor. Am votat Regulamentul parcărilor şi am greşit, iar această greşeală nu se va repeta, ba chiar ne străduim să o corectăm. Anul 2020 a fost greu, anul 2021 a venit cu scumpiri pe toată linia, oamenii nu îşi mai permit cheltuieli în plus“, scrie Mihai Ochiuleţ.
 
El consideră că actuala administraţie are obligaţia de a căuta soluţii pentru a menţine preţul gigacaloriei la nivelul aprobat pentru perioada de iarnă 2020-2021, adică 250 lei. „Dacă nu găseşte, să lase locul celor care sunt în stare să găsească. Nu este timp pentru lamentări ce ţin de trecut, mai ales că din trecutul administraţiei constănţene face parte şi frăţia PSD-PNL, frăţie care a contribuit din plin la starea de astăzi a oraşului, dar şi la cea a reţelei de distribuţie a energiei termice. Este timpul să gândim şi să acţionăm cu responsabilitate pentru oameni, cu empatie şi înţelegere. 
 
De asemenea, solicit primarului Vergil Chiţac să readucă în dezbatere publică toate Regulamentele la a căror elaborare a participat Horia Constantinescu, în special pe cel care reglementează tarifele pentru locurile de parcare. Este anormal ca oraşul nostru să fie guvernat de acte sau documente concepute de un individ care nu a fost în stare să câştige concursul pentru postul de director, deşi a candidat singur.
Aştept de la domnul Vergil Chiţac şi de la consilierii liberali să devină partenerii constănţenilor, să le ridice poverile şi nu să le adauge altele noi“, scrie consilierul pe pagina de Facebook. 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările