Imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc. Dansul mirilor, pe muzica trupei Holograf VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Simona Halep şi Toni Iuruc
Simona Halep şi Toni Iuruc

Fostul atacant Ciprian Marica a publicat pe Facebook imagini de la nunta Simonei Halep cu Toni Iuruc, care a avut loc la Constanţa. Cei doi au dansat pe o melodie a trupei Holograf.

Simona Halep s-a căsătorit miercuri, 15 septembrie a.c., cu logodnicul său Toni Iuruc (Apostol-Gabriel Iuruc, pe numele real). Cununia civilă a avut loc după-amiază, la clubul de fiţe Fratelli din nordul Mamaiei, acolo unde s-a desfăşurat şi petrecerea la care a fost invitat însuşi preşedintele Klaus Iohannis. Cel care a oficiat căsătoria a fost primarul Constanţei, amiralul Vergil Chiţac. 

Primii invitaţi care au sosit au fost Ilie Năstase cu soţia Ioana, constănţeancă şi ea, ca Simona. Ilie a fost, de altfel, cel care a dat de gol cununia civilă a Simonei, care are loc odată cu aniversarea Ioanei Năstase. Pusă în faţa faptului împlinit, Simona Halep n-a mai avut încotro şi a recunoscut ceea ce ţinea secret. 

Locul ales pentru cununie, clubul Fratelli din Mamaia Nord, este deţinut de naşul cuplului, Dani Caramihai, şi el aromân. Fratelli este, de asemenea, locul în care Simona (30 ani) şi Toni (44 ani) s-au cunoscut, în urmă cu doi ani. Toni avea deja două căsnicii la activ, dar Simona, atât de rezervată de obicei, s-a îndrăgostit fără rezerve. S-a afişat fericită cu el la plajă, lăsându-se pozată în braţele lui şi sărutîndu-l în văzul tuturor. Era prima dată când Simona se comporta astfel în public, dând astfel un semnal serios despre sentimentele ei pentru Toni. 

Cei doi nu s-au mai despărţit de atunci, Toni însoţind-o peste tot, inclusiv la recepţiile oficiale, la Cotroceni, sau în turnee. Simona nu pierdea nicio ocazie de a vorbi despre „prietenul ei“ şi despre faptul că este împlinită, echilibrată şi că îşi doreşte mult o familie, pe care o consideră cel mai important lucru din lume. Părinţii ei au susţinut-o şi de această dată, primindu-l în sânul familiei pe iubitul Toni. Tatăl, Stere Halep, a declarat că dacă fiica lui este fericită, el este fericit. „Multă sănătate, că în rest au de toate“, a transmis el mirilor. 

Simona Halep şi Toni Iuruc s-au logodit la începutul lui iunie, petrecerea fiind organizată la vila de la Izvorani a Simonei. La logodnă, Simona a purtat o rochie corai, mai scurtă, cu un umăr dezgolit. La cununia de la Mamaia, Simona a îmbrăcat o rochie elegantă din dantelă, lungă, de culoare crem, pe gât, cu mânecă trei sferturi. Ea a salutat radioasă, zâmbind larg, lumea strânsă afară, la clubul Fratelli. Serios, ca un cap de familie, Toni a avut un costum negru, cu papion.

Cei doi au venit la Fratelli în jurul orei 16.40, cu un Bentley Coupe negru cu numărul de înmatriculare CT 19 WBN, făcând trimitere la trofeul de la Wimbledon cucerit în 2019 de Simona. La ora 17.00, Simona şi Toni erau deja soţii Iuruc, pe acordurile melodiei „Felicita“ a cuplului Al Bano şi Romina Power. Campioana tenisului mondial va purta de acum numele Simona Halep-Iuruc. 

La nuntă au fost prezenţi, printre alţii, Gică Hagi şi Gică Popescu cu soţiile, Florin Răducioiu cu soţia. Invitaţii au fost cazaţi în hotelul Lotus din Mamaia Nord, care aparţine familiei Halep. 

La petrecere au cântat formaţia machedonească Pindu, Loredana Groza şi Dan Bitman. Clubul a fost împrejmuit de garduri cu plasă, pentru a ţine mulţimea la distanţă. La distanţă a fost ţinută şi presa, căreia i-a fost amenajat un cort unde jurnaliştilor li s-a pus la dispoziţie un meniu festiv. Invitaţii au fost testaţi pentru Covid-19, în cazul în care nu erau vaccinaţi sau trecuţi prin boală. 

Vă mai recomandăm:

Acasă la Simona Halep. Bunicii îşi amintesc: „Juca tenis de crăpau pereţii“

Constanţa



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite