Incendiu la Şcoala nr. 38 din Constanţa. Luni cursurile sunt suspendate

Incendiu la Şcoala nr. 38 din Constanţa. Luni cursurile sunt suspendate

Un incendiu a izbucnit sâmbătă seară la Şcoală nr. 38 din Constanţa. Pompierii ISU au intervenit cu autospeciale, care au reuşit să stingă flăcările în aproximativ zece minute.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE Luni, 25 septembrie 2017, cursurile vor fi suspendate la Şcoala Gimnazială Nr. 38 „Dimitrie Cantemir” din Constanţa din cauza incidentului petrecut în data de 23 septembrie 2017, conform unui comunicat de presă al Inspectoratului Şcolar Judeţean.
 
Consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ întrunit de urgenţă duminică, 24.09.2017, a analizat situaţia existentă şi a hotărât întreruperea cursurilor în data de 25.09.2017, pentru efectuarea igienizării şcolii.
 
Suspendarea cursurilor este urmată de măsuri privind parcurgerea integrală a programei şcolare până la sfârşitul semestrului stabilite de consiliul de administraţie al unităţii de învăţământ şi comunicate Inspectoratului Şcolar Judeţean Constanţa.
 
Potrivit reprezentanţilor ISU Dobrogea, pompierii au fost solicitaţi să intervină sâmbătă seara la un incendiu izbucnit la şcoala gimnazială numărul 38 din cartierul Tomis Nord din municipiul Constanţa, la faţa locului deplasându-se două autospeciale. Pompierii au reuşit să stingă focul în aproximativ 10 de minute.
 
În incendiu au fost distruse patru uşi din lemn şi un fişet metalic. Cauza producerii incendiului urmează să fie stabilită de către specialişti.
 
 
citeste totul despre: