Gunoi din clubul EGO deţinut de Lucian Becali, aruncat pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră

Gunoi din clubul EGO deţinut de Lucian Becali, aruncat pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră

Clubul EGO Mamaia Sursa Facebook EGO Club Mamaia

Deşeurile provenind de la faimosul club EGO din Mamaia, care aparţine nepotului lui Gigi Becali, Lucian Becali, au fost aruncate pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră.

Incidentul a fost anunţat de Compania Naţională Administraţia Canalelor Navigabile (ACN) SA. Instituţia a depistat mai multe grămezi de deşeuri menajere şi inerte pe canalul Dunăre Marea Neagră, pe malul drept al Braţului Luminiţa - km 8.

„Verificările făcute alături de organismele abilitate au dus la depistarea şi sancţionarea celor vinovaţi“, a precizat ACN.

O parte din moloz aparţinea clubului EGO, al cărui reprezentant, Dragoş Stancu, a recunoscut faptul că au fost făcute unele renovări la imobilul clubului şi a hotărât aruncarea molozului, fără a şti unde va fi depozitat. Stancu a declarat că transportatorul a fost ales întâmplător.

Cealaltă parte a deşeurilor menajere aparţinea lui Ştefan Băiatu, deţinătorul autoutilitarei cu care a fost făcut transportul de la clubul EGO.

„Cele două persoane contraveniente au fost obligate la ridicarea gunoiului şi restabilirea aspectului peisagistic al zonei fără a lăsa urme degradante asupra terenului şi implicit a mediului, apoi au fost sancţionate conform HCL Ovidiu nr. 22/2014“, a comunicat ACN SA. 

Gunoi de la clubul EGO Mamaia, aruncat pe malul Canalului Dunăre-Marea Neagră Sursa ACN

Pe aceeaşi temă: 

Celebrul rapper american Xzibit a ironizat cazarea din Mamaia Nord: „Tot ce e aici e mai bătrân decât mine“. Apoi a spus că un hacker i-a spart contul de Facebook

Paradă pe litoral. O trăsură din epoca victoriană va defila în staţiunea Mamaia

 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: