Femeie omorâtă cu 42 de lovituri de cuţit. Procurori: „Agresorul a dat dovadă de cruzime” UPDATE

Femeie omorâtă cu 42 de lovituri de cuţit. Procurori: „Agresorul a dat dovadă de cruzime” UPDATE

FOTO: lugojeanul.ro

Bărbatul acuzat de omor va fi dus în faţa judecătorilor de drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă. Procurorii susţin că a dat dovadă de cruzime.

Ştiri pe aceeaşi temă

UPDATE  Magistraţii Tribunalului Constanţa au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile a inculpatului Ionescu Dumitru, acuzat de omor calificat. Decizia poate fi contestată. 
 
Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa a dispus duminică, 19 septembrie, punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpatul I.D., acuzat pentru săvârşirea infracţiunii de omor calificat. Bărbatul a fost reţinut pe timp de 24 de ore în cursul zilei curente.
 
„Din probatoriul administrat până în prezent a rezultat, ca stare de fapt prezumtivă, că, la data de 19 septembrie 2021, în jurul orelor 17.00, în cursul unui conflict spontan, în cursul căruia victima intervenise în sprijinul surorii ei, concubina inculpatului, de care aceasta dorea să se despartă, în locuinţa sa din Constanţa, inculpatul a ucis-o pe victima S.N.A., pe care a înjunghiat-o cu cuţitul în zonele toracelui, abdomenului şi membrelor în mod repetat, astfel încât i-a provocat nu mai puţin de 42 de plăgi înjunghiate, leziuni ce au dus la moarte, prin acţiunea sa de violenţă agresorul dând dovadă de cruzime faţă de victimă”, spun procurorii.
 
În cursul acestei zile, procurorul de caz a formulat propunere de arestare preventivă a inculpatului pentru următoarele 30 de zile, propunere ce a fost trimisă spre soluţionare judecătorului de drepturi şi libertăţi de la Tribunalul Constanţa.
 
Citeşte şi: 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările