Traficanţi de droguri prinşi la un festival de muzică electronică de la malul mării

0
Publicat:
Ultima actualizare:
FOTO: arhiva Adevărul
FOTO: arhiva Adevărul

Doi traficanţi de droguri au fost prinşi când încercau să vândă substanţe interzise în zona unde se desfăşura un festival de muzică electronică, în staţiunea Neptun-Olimp.

Conform IPJ Constanţa, în noaptea de 18 spre 19 septembrie, poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Constanţa - Serviciul Antidrog au depistat, în localitatea Olimp, judeţul Constanţa, „în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică, un bărbat, de 24 de ani, care avea asupra sa 157 de grame de substanţe susceptibile a avea efecte psihoactive şi 6 grame de amfetamină, în amestec cu ketamină”, transmite IPJ Constanţa.

Procurorii D.I.I.C.O.T. au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a bărbatului, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de trafic de droguri de mare risc şi efectuarea, fără drept, de operaţiuni cu produse, ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

În cursul zilei de duminică, 19 septembrie, Tribunalul Constanţa a dispus arestarea preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului, acesta fiind introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Constanţa.

Tot în zona de desfăşurare a aceluiaşi festival, vineri, 17 septembrie, procurorii DIICOT Constanţa au reţinut un bărbat pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc şi mare risc.

„La data de 17 septembrie, în jurul orei 00:10, lucrătorii de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa - Serviciul Antidrog au depistat, pe raza staţiunii Neptun, în zona în care se desfăşura un festival de muzică electronică, un bărbat care la vederea lucrătorilor de poliţie a devenit agresiv şi a aruncat în vegetaţia din apropierea autoturismului un recipient de mici dimensiuni”, transmite DIICOT. 

La verificarea acestuia, s-a stabilit faptul că în interiorul recipientului se aflau 30 de comprimate MDMA şi 6 punguţe din material plastic transparent care conţin 2,81 grame de amfetamină, iar în urma controlului corporal, asupra bărbatului au fost depistată suma de 1.256 lei.

Ulterior, procurorii DIICOT – Serviciul Teritorial Constanţa împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul B.C.C.O. Constanţa - Serviciul Antidrog au efectuat o percheziţie domiciliară, în camera unui hotel de pe raza staţiunii Olimp, unde inculpatul era cazat, în urma căreia au fost ridicate alte 455 de comprimate MDMA, 21 de grame de amfetamină şi aproximativ 10 grame de cannabis.

Citeşte şi: 

Incendiu la bordul unei nave aflate în Portul Constanţa. Fumul iese din sala motoare

Încep lucrările pe partea carosabilă la podul peste braţul Borcea de pe A2 VIDEO

ConstanţaPartenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite