Echipa Gărzii de Coastă, câştigătoarea Cupei Regelui la Oină

Echipa Gărzii de Coastă, câştigătoarea Cupei Regelui la Oină

FOTO Garda de Coastă

La sfârşitul săptămânii trecute, s-au disputat finalele Cupei Regelui la Oină, o manifestare sportivă ajunsă la cea de-a şasea ediţie.

Ştiri pe aceeaşi temă

Evenimentul, organizat de Federaţia Română de Oină şi A.C.S. Straja Bucureşti, sub Înaltul Patronaj al Familiei Regale, în colaborare cu Ministerul Tineretului şi Sportului, Comitetul Olimpic şi Sportiv Român şi Federaţia Română de Rugby, a avut loc pe Stadionul Naţional de Rugby ,,Arcul de Triumf”, Bucureşti.

Finala mică s-a desfăşurat între echipele C.S. BIRUINŢA GHERĂEŞTI NEAMŢ  - C.S. POLITEHNICA CLUJ NAPOCA, încheindu-se cu scorul de 14-8, iar finala mare s-a desfăşurat între A.C.S. FRONTIERA TOMIS CONSTANŢA şi A.C.S. STRAJA BUCUREŞTI.

Echipa Gărzii de Coastă, A.C.S. Frontiera Tomis Constanţa a fost echipa care s-a impus cu scorul de 17-10, fiind declarată câştigătoarea Cupei Regelui din acest an, ajunsă la a VI-a ediţie. Trofeul a fost înmânat de către Alteţa Sa Regală Principele Radu al României şi de către ministrul Tineretului şi Sportului, doamna Ioana Bran.

Este a IV-a finală a Cupei Regelui câştigată de echipa constănţeană, precedentele fiind cele desfăşurate în anii 2013, 2016 şi 2017.

Pe aceeaşi temă:

O navă a Poliţiei de Frontieră va supraveghea frontierele Europei din Marea Egee

Un pescador turcesc s-a scufundat în Portul Constanţa. Autorităţile au instalat un baraj plutitor pentru a preveni poluarea


 

citeste totul despre: