Spectacol de zile mari cu cea mai renumită pereche de acrobaţi pe gheaţă. Campionii patinajului vin la Cluj

Spectacol
de zile mari cu cea mai renumită pereche de acrobaţi pe gheaţă.
Campionii patinajului vin la Cluj

Campionul mondial Evgeni Plushenko  FOTO Kings on Ice

Pe 9 decembrie, Sala Polivalentă din Cluj va găzdui o nouă ediţie a spectacolului Kings on Ice. Anul acesta va fi prezentă şi orchestra Vienna Strauss. Biletele costă de la 110 lei până la 495 de lei, în funcţie de locul din sală.

„Castingul pentru artiştii evenimentului este mult mai complex faţă de anii precedenţi şi aduce în premieră pentru România renumiţi patinatori şi acrobaţi. Alături de multiplul campion mondial Evgeni Plushenko, care a fost îndelung aplaudat de public anul trecut la Cluj, îi vom avea şi pe Brian Joubert, marele absent de anul trecut, pe Stephane Lambiel şi pe Adelina Sotnikova, prima campioană olimpică din istoria patinajului artistic feminin din Rusia. Noutăţile nu se opresc însă aici. În viitorul apropiat vom reveni cu o nouă surpiză. Vă promitem un spectacol memorabil, cadoul perfect de Crăciun“, a afirmat Cristian Petică, directorul Quantum Media şi producătorul Kings on Ice, într-un comunicat.

Spectaclul va începe de la ora 20.00, oragnizarea manifestării aparţinându-i Quantum Media, în parteneriat cu Primăria, Consiliul Local Cluj-Napoca şi Consiliul Judeţean Cluj.


Surpriza din acest an a spectacolului o va constitui faimoasa pereche de acrobaţi pe gheaţă, Alexander Liubchenko (din Ucraina) şi Jean-Denis Sanchis (din Franţa). Aceştia au intrat în Cartea Recordurilor pentru cea mai lungă săritură pe spate - de 6,09 metri. Ei se vor afla pentru prima dată în Cluj, unde vor prezenta exerciţii spectaculoase, dificile, care nu sunt permise în competiţiile sportive.

Alături de ei va fi şi francezul Florent Amodio, campion European în anul 2011 şi multiplu campion al Franţei în anii 2010, 2013 şi 2014, dar şi Annette Dytrt şi Yannick Bonheur.

Coloana sonoră a spectacolului o va asigura orchestra Vienna Strauss, o altă noutate a spectacolului din acest an, dar şi  Edvin Marton, laureatul premiului Emmy, care cu vioara sa Stradivarius, va oferi publicului şi interpretări live ale melodiilor de pe noul său album.

Un bilet costă de la 110 lei până la 495, în funcţie de locul din sală. Şi pot fi achiziţionate de la standul de bilete din Iulius Mall, în reţeaua Eventim (magazinele Orange, magazinele Vodafone, reţeaua OMV, librăriile Cărtureşti şi Humanitas) sau online pe eventim.ro şi pe site-ul oficial de promovare a evenimentului, funticket.ro. Mai precis: VIP Loja + Catering - 495 lei; VIP + Catering - 455 lei; VIP ICE - 425 lei; Categoria I - 325 lei; Categoria II - 225 lei; Categoria III - 165 lei; Categoria IV - 110 lei.

Mai puteţi citi:

Recordul neaşteptat înregistrat de cel mai bun festival din Europa. Ce s-a întâmplat când s-au pus în vânzare primele abonamente

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: