Mixich: „E posibil să stârnesc un mic jihad, dar zona centrală a Iaşiului e mai frumoasă, mai curată şi mai prietenoasă decât zona similară a Clujului”

Mixich: „E posibil să stârnesc un mic jihad, dar zona centrală a Iaşiului e mai frumoasă, mai curată şi mai prietenoasă decât zona similară a Clujului”

Centrul înverzit al Iaşiului. FOTO: Vlad Mixich

Expertul în poltici publice de Sănătate, Vlad MIxich, este de părere că centrul Iaşiului este „mai frumos, curat şi prietenos” comparativ cu zona centrală Clujului.

Ştiri pe aceeaşi temă

„Ştiu că e posibil să stârnesc un mic jihad aici dar, cu 0 implicare emoţională, vă informez că zona centrală a Iaşiului e mai frumoasă, mai curată şi mai prietenoasă decât zona similară a Clujului. Oricât de intensă moda şi marketingul, aceasta este realitatea obiectivă.

Now, let the fight games begin”, scrie Vlad Mixich pe pagina lui de Facebook. 
 
Postarea a avut peste 800 de comentarii: 
 
„Ambele au centre frumoase. Iaşiul este mai aerisit. Clujul mai înghesuit. Dar după ce ieşi din zona aia un plus pentru Cluj.Mie îmi place mai mult centrul Oradei. Sau Braşov”, a comentat Adi 
 
„Serios? N-am ştiut, dar ma bucur sa aud /citesc asta (ieşeancă fiind). Clujul are insa multe alte plusuri fata de Iaşi, la alte capitole” - Delia
 
„Lumea nu alege Clujul pentru spatiile verzi din centru” - a susţinut Dana.

 

Vă mai recomandăm 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările