Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită în parcul Dumbrava. Ce surprize îi aşteaptă pe copii

Ziua Internaţională a Copilului, sărbătorită în parcul Dumbrava. Ce surprize îi aşteaptă pe copii

Copiii, aşteptaţi la distracţie FOTO PMC

Autorităţile  locale organizează sâmbătă, 1 iunie , de la ora 09.30, în faţa scenei din Parcul Dumbrava, Ziua Internaţională a Copilului, pregătind pentru cei mici, pe lângă numeroase surpinze şi 2.000 de îngheţate. De la mic la mare, copiii sunt aşteptaţi să se distreze şi să se bucure de momentele pregătite special pentru ei.

 
Timp de aproximativ trei ore se vor derula activităţi care vor face deliciul celor prezenţi:  show de zumba şi minunatele ateliere de creaţie (baloane, pictură pe faţă şi mâini, tatuaje temporare). Mascotele şi personajele din desene animate vor fi prezente printre copii, vor modela baloane şi vor oferi bomboane, alături de voluntarii Crucii Roşii Călăraşi. O cabină foto la minut va sta la dispoziţia celor mici surprinzând cele mai frumoase momente.
 
Şi anul acesta, organizatorii au pus la cale momente inedite şi atractive pentru copii. Unul dintre acestea este concursul de ”Trasee de dificultate” ce vor anima atmosfera, mai ales că şi premiile surpriză îi vor încânta pe câştigători.  Întrecerile vor fi organizate astfel: Traseul de dificultate 1 ”Saci Împiedicaţi” (vârsta de participare 6-12 ani), Traseul de dificultate 2 ”Cauciucuri Colorate” (vârsta de participare 10-17 ani), Traseul de dificultate 3 ”Limbo Dance” (vârsta de participare 5-18 ani).
 
Nu va lipsi nici momentul dedicat unui Flash mob, dar şi surpriza de la final: într-un spaţiu special amenjat copiii se vor putea bucura de momentul ”Spuma party”, cel mai atractiv moment pus la cale de organizatori.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: