Spectacol Gaşca Zurli la Sala Polivalentă. Puterea cornetelor, cea mai nouă producţie pentru copii

Spectacol Gaşca Zurli la Sala Polivalentă. Puterea cornetelor, cea mai nouă producţie pentru copii

Gaşca Zurli vine la Călăraşi FOTO zurli.ro

Pe 29 octombrie 2018, Gaşca Zurli aduce Zâmbetul Zurli la Călăraşi. Spectacolul Puterea Cornetelor începe la ora 19.00, la Sala Polivalentă şi este cea mai nouă producţie marca Zurli.

Ştiri pe aceeaşi temă

 
Spectacolul le reaminteşte spectatorilor prezenţi, părinţi, copii şi bunici, cât este de important să zâmbeşti. Şi cât de uşor putem face asta, atunci când devenim conştienţi că un zâmbet ne poate face viaţa mai frumoasă. Că un zâmbet ne poate transforma o zi mohorâtă într-una magică.
 
Zurli este cea mai mare companie privată de evenimente pentru copii, din România. Spectacolele sunt despre magia care apare când li se spune copiilor povestea potrivită sufletului lor. Ideea de educaţie (plictisitoare, neatractivă pentru copii) a fost transformată într-un spectacol al imaginaţiei, pe care cei mici îl pot accesa oricând pentru a face lumea din jurul lor mai bună şi mai frumoasă.
 
Povestea Zurli s-a născut pe o nevoie existentă – dorinţa creatoarei Mirela Retegan de a-i explica fiicei ei lumea din jur într-un context pozitiv, educativ, care să-i dezvolte imaginaţia şi să-i dea încredere în ea. Mirela a ridicat dragostea pentru copilul ei la nivel de fenomen naţional. „Ne-am transformat spectacolele într-o platformă pentru a le da mai multă încredere copiilor, pentru a-i învăţa lucruri care să-i motiveze şi să-i ajute să relaţioneze mai uşor cu cei din jur.”
 
Zurli e prima companie din România care şi-a conceput spectacolele şi evenimentele luând în considerare şi efectul post spectacol. Zurli integrează părinţii în lumea copiilor. Zurli construieşte pentru copilul tău, împreună cu tine, cele mai frumoase amintiri din copilărie.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările