Bărbat trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască doi poliţişti

Bărbat trimis în judecată pentru că a încercat să mituiască doi poliţişti

Bărbatul a promis bani unor poliţişti FOTO Adevărul

Un bărbat din Călăraşi a fost trimis în judecată de către procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Călăraşi, după ce s-a stabilit că a încercat să mituiască doi poliţişti. Procurorii au finalizalir cercetările şi au emis rechizitoriul pentru judecarea celui în cauză.

 

Anchetatorii spun că P.V. este trimis în judecată săvârşirea infracţiunii de dare de mită în formă continuată, faptă probată cu sprijinul ofiţerilor Direcţiei Generale Anticorupţie (D.G.A.) – Serviciul Judeţean Anticorupţie (S.J.A.) Călăraşi.

La 30 mai 2015, procurorul s-a sesizat din oficiu cu privire la faptul că, noaptea de 06/07 noiembrie 2014, inculpatul le-a promis agenţilor de poliţie A.I.D. şi B.G.A., din cadrul Inspectoratului de Poliţie Călăraşi, Biroul Rutier şi Biroul Ordine Publică, diferite sume de bani, pentru a nu întocmi actele de constatare necesare deschiderii unui dosar penal.

P.V. era verificat de poliţişti în vederea întocmirii dosarului penal pentru săvârşirea infracţiunii de refuz sau sustragere de la prelevarea de mostre biologice. Pe parcursul cercetărilor, ofiţerii de poliţie judiciară din cadrul D.G.A. – S.J.A. Călăraşi, în baza ordonanţelor de delegare emise de Parchetul de pe lângă Tribunalul Călăraşi, au efectuat acte procedurale care au stat la baza probării faptelor.
 

Vă recomandăm şi:

Medicul Alexandru Ciocâlteu a fost trimis în judecată pentru luare de mită

Relu Fenechiu i-ar fi cerut şpagă de sute de mii de euro Irinei Socol, fondatoarea Siveco România. Mita s-ar fi dat prin transfer bancar

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările