Şase bărbaţi, anchetaţi pentru lipsire de libertate. Au sechestrat o femeie timp de 4 zile la Dragalina

Şase bărbaţi, anchetaţi pentru lipsire de libertate. Au sechestrat o femeie timp de 4 zile la Dragalina

Femeia a fost sechestrată timp de 4 zile FOTO Adevărul

Şase persoane sunt cercetate de poliţiştii călărăşeni pentru lipsire de libertate în mod ilegal. Un bărbat, în vârstă de 41 de ani, a fost reţinut, iar alte cinci persoane plasate sub control judiciar după ce au sechestrat o tânără din Feteşti.

Ştiri pe aceeaşi temă

Victima a mers în comuna călărăşeană Dragalina să se întâlnească cu un bărbat, pe care i l-a prezentat chiar fratele ei. Suspectul, dar şi alţi membri au familiei acestuia nu au mai lasat-o pe femeie să plece timp de 4 zile, acesta fiind ţinută împotriva voinţei ei la Dragalina. La data de 11 septembrie, poliţiştii din cadrul  Serviciului de Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către o femeie, în vârstă de 51 de ani, cu privire la faptul că fosta sa noră este ţinută împotriva voinţei sale într-o locuinţă din comuna Dragalina, judeţul Călăraşi. 
 
Având în vedere gravitatea faptei sesizate, precum şi posibilitatea ca persoana vătămată să se afle într-un real pericol, imediat s-a constituit o echipa operativă care a descins la adresa indicată, unde a fost identificată victima.
 
Conform poliţiştilor, la data de 7 septembrie, în timp ce se afla la domiciliul său din municipiul Feteşti, femeia ar fi fost convinsă de fratele ei, în vârstă de 32 de ani, să se deplaseze la domiciliul acestuia din comuna Dragalina, pentru a-i face cunoştinţă cu un bărbat, în vârstă de 41 de ani.
 
Aceasta a fost de acord să se deplaseze în comuna Dragalina, însă când a vrut să plece a fost ţinută împotriva voinţei sale, fiindu-i restricţionat dreptul la libertate timp de 4 zile de toţi membrii familiei bărbatului.
 
După administrarea probatoriului, în cauză a fost dispusă măsura reţinerii pe o perioadă de 24 de ore faţă de bărbatul în vârstă de 41 de ani, precum şi măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 60 de zile faţă de alte de 5 persoane. Persoana reţinută urmează a fi prezentată instanţei, cu propunere de arestare preventivă.
 
Vă mai recomandăm şi:

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările