Calvarul unei prostituate sechestrate şi torturate de un bărbat cu apucături sadice

0
0

Un bărbat de 41 de ani, din judeţul Vaslui, a fost condamnat la 6 ani de închisoare după ce a sechestrat o prostituată, pe care a supus-o unor chinuri cumplite şi a abandonat-o în pădure, nu înainte de a o tâlhări.

Cazul prostituatei din Bârlad, sechestrată de un bărbat dintr-un sat din zonă, scoate la iveală detalii terifiante şi arată cât de uşor escaladează un caz atunci când intervenţia autorităţilor este ineficientă sau inexistentă.

Gheorghe Brăescu (41 ani), din localitatea vasluiană Perieni, a fost arestat în toamna anului trecut, fiind acuzat că ar fi sechestrat o femeie, pe care o tocmise pentru servicii sexuale, iar ulterior a abuzat-o şi tâlhărit-o, fiind ajutat de fiica lui, o tânără de 18 ani.

Cercetările aveau să scoată la iveală în acest caz că bărbatul, părăsit de soţie şi cei doi copii mici, era cunoscut pentru apucăturile sale violente şi deviante. În 2018, a fost acuzat că şi-a sechestrat soţia, însă dosarul a fost soluţionat cu o clasare.

Cu o săptămână înainte de a ademeni prostituata de pe centura Bârladului, Brăescu a apelat la o nouă încercare de împăcare cu soţia. Cu forţa. Însoţit de fiica pe care o are dintr-o altă relaţie, bărbatul a mers la soacra, acolo unde se refugiase nevasta. I-a solicitat femeii să se întâlnească la maginea satului, pentru a discuta despre copii. 

Când a ajuns la locul de întâlnire, bărbatul a trântit-o la pământ şi, ajutat de fiica cea mare, a legat-o fedeleş pe femeie, cu bucăţi de perdea, atât la mâini, cât şi la picioare, iar în gură i-a pus o bucată de cârpă să nu ţipe. Două zile a ţinut-o pe soţie în casă, încercând să o convingă să renunţe la divorţ. Într-un final, femeia a reuşit să îl păcălească, spunându-i că este de acord să se împace dar să meargă împreună după copiii lăsaţi la bunică. În momentul în care a ajuns la casa părintească, femeia a sunat la 112. Poliţiştii au deschis un dosar penal, însă împotriva bărbatului nu s-a luat nicio măsură preventivă.

Lăsat în libertate, după doar o săptămână, Gheorghe Brăescu a pus la cale un nou plan pentru a-şi satisface fanteziile sexuale. A mers la Bârlad, într-o zonă despre care ştia că este frecventată de prostituate, a găsit două femei care ofereau servicii sexuale şi a ales-o pe una dintre ele. I-a oferit 500 de lei pentru a merge la el în sat cu taxiul, promiţându-i că va chema aceeaşi maşină pentru a o aduce înapoi la Bârlad.

Ajuns la Perieni, bărbatul a întreţinut relaţii sexuale cu prostituata, iar după consumarea acestora, potrivit înţelegerii, femeia a încercat să plece, cerându-i să cheme taxiul, invocând că are copii mici acasă şi trebuie să ajungă la ei. Bărbatul a refuzat lovind-o puternic, iar apoi, ajutat de aceeaşi fiică, a legat-o de mâini şi picioare şi a abuzat-o sexual în repetate rânduri. Între timp, o altă prostituată, îngrijorată că nu mai soseşte colega ei, a început să trimită mesaje şi pentru că nu primea niciun răspuns, bănuind că telefonul i-a fost sechestrat i-a scris că a alertat Poliţia.

Victima, bătută şi înţepată în ambii ochi pentru a nu vedea unde se află

De teamă să nu fie prins cu prostituata în casă, bărbatul, ajutat de fiica sa, a urcat-o în lada căruţei, nu înainte de a-i pulveriza spray lacrimogen în ochi, şi a transportat-o în mijlocul unei păduri. A deposedat-o de toate bijuteriile şi banii pe care îi avea asupra sa, însă nu s-a mulţumit cu atât. Potrivit anchetatorilor, în pădure victima a fost atacată cu o violenţă ieşită din comun.

”Inculpatul a oprit căruţa într-o poiană, s-a îndrepta către persoana vătămată şi i-a pulverizat spray iritant-lacrimogen în ochi, după care a luat-o în braţe şi a aruncat-o pe sol. Apoi inculpatul s-a aplecat asupra persoanei vătămate şi a înţepat-o în ambii ochi cu un obiect ascuţit după care a mers la căruţă unde a început să caute lucruri în geanta acesteia. Întors la persoana vătămată, inculpatul a lovit-o cu pumnii şi picioarele în zona feţei şi a pieptului şi i-a pulverizat din nou spray iritant-lacrimogen în faţă. În timp ce o lovea inculpatul i-a sustras de la mână verigheta şi două inele”, se menţionează în hotărârea instanţei.

Abandonată în mijlocul pădurii, femeia a mers desculţă şi dezbrăcată timp de mai bine de două ore până a ajuns în primul sat. A bătut la prima poartă care i-a ieşit în cale, iar proprietarii s-au îngrozit când au văzut-o: era în stare de şoc şi plină de sânge.

Alertaţi prin 112, poliţiştii l-au reţinut pe agresor, care ulterior a fost arestat şi condamnat, într-o primă instanţă, la şase ani de închisoare. Fiica acestuia a fost condamnată şi ea la doi ani de închisoare cu suspendare. 

Vă mai recomandăm:

Cine este pastorul acuzat că şi-a abuzat sexual cele patru fiice: „Nu am crezut vreodată că se poate întâmpla aşa ceva“

700 de criminali şi violatori, liberaţi condiţionat în acest an. Trei erau condamnaţi pe viaţă

Vaslui


Ultimele știri
Cele mai citite

Partenerii noștri