Ziua cu cel mai sumbru bilanţ al morţilor cauzate de coronavirus, în Buzău

Ziua cu cel mai sumbru bilanţ al morţilor cauzate de coronavirus, în Buzău

Arhivă adevarul.ro

Un nou record înspăimântător de îmbolnăviri cu coronavirus şi decese din cauza Covid-19 a fost înregistrat la Buzău. Potrivit raportării de joi a Direcţiei de Sănătate Publică, în ultimele 24 de ore, în judeţ au fost înregistrate nu mai puţin de 456 de cazuri de COVID 19, dintr-un total de 534 de teste efectuate în ultimele 24 de ore.

Ştiri pe aceeaşi temă


Asta înseamnă că aproape toţi buzoienii care au fost testaţi în ultima zi au fost depistaţi pozitivi. Din totalul de 456 de cazuri depistate, cinci sunt reinfectări. 

De asemenea, tot joi, autorităţile sanitare au anunţat cel mai mare număr de decese, raportate din prima zi a pandemiei şi până acum. 

Un număr de 21 de buzoieni confirmaţi cu Covid-19 au decedat în ultimele zeci de ore, în spitale.  Persoanele răpuse de Covid sunt din Largu, Balta Albă, Calvini, Râmnicelu, Smeeni, Zărneşti, din Mărăcineni, Pietroasele, C.A.Rosetti, Lopătari, Mihăileşti, din Berca, Amaru, din Râmnicu Sărat si Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările