Un preot buzoian a murit după ce a nimerit cu maşina într-un copac. Bărbatul era parcă urmărit de necazuri

Un preot buzoian a murit după ce a nimerit cu maşina într-un copac. Bărbatul era parcă urmărit de necazuri

Preotul Dragoescu era ata;at de Dacia sa  Foto Facebook

Preotul parohiei din satul Lera, comuna buzoiană Chiojdu, şi-a pierdut viaţa în această dimineaţă în urma unui cumplit accident rutier produs pe DN 10 în Lunca Cislăului, într-un loc cunoscut pentru evenimentele rutiere grave petrecute în ultimii ani.


Sebastian Dragoescu, de 45 de ani, aflat la volanul unui autoturism Dacia, se grăbea către slujba de dimineaţă. În urma impactului violent cu un copac, preotul a decedat pe loc.

„În momentul în care a ajuns pe o porţiune de drum drept de aproape 4 kilometri, bărbatul a pierdut inexplicabil controlul maşinii şi s-a izbit violent de un nuc de pe marginea drumului. N-a avut nicio şansă să trăiască. A murit pe loc cu capul zdrobit de fiarele maşinii”, ne-a declarat Robert Constantin, un sătean din Cislău.

Enoriaşii au declarat că preotul activa la noua parohie din satul Lera de doar 6 luni. În urmă cu câteva luni, în acelaşi loc blestemat, şi-au pierdut viaţa patru persoane, tot în urma unui accident rutier.

„E o zonă unde se produc numai nenorociri şi nu ne dăm seama din ce cauză pentru că drumul este drept şi foarte bun. Probabil că adorm la volan în timp ce conduc pentru că altfel nu găsim nicio explicaţie. Oricum trebuie luate rapid măsuri pe această porţiune de drum”, ne-a declarat primarul comunei Cislău, Dumitru Mitroiu.

Oamenii spun că Sebastian Dragoescu a fost greu încercat de soartă. În urmă cu şase ani, când era preot în comuna Chiojdu, bărbatul şi-a îngropat băiatul de doar 12 ani, după ce a murit înecat în în râul Buzău.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: