Un cartier de la marginea municipiului Râmnicu Sărat va fi electrificat după un deceniu de la înfiinţare

Un cartier de la marginea municipiului Râmnicu Sărat va fi electrificat după un deceniu de la înfiinţare

Veşti bune pentru locuitorii cartierului Bariera Focşani din Râmnicu Sărat: reprezentanţii Primăriei anunţă începerea lucrărilor de extindere a reţelei electrice în cartier. Pentru sutele de familii care trăiesc aici de peste un deceniu, curentul electric a fost doar un vis.

Ştiri pe aceeaşi temă


La începutul acestei săptămâni, reprezentanţii administraţiei locale s-au întâlnit cu constructorul care a câştigat licitaţia pentru executarea lucrărilor, pentru a primi amplasamentul. 

Primarul muncipiului Râmnicu Sărat afirmă că lucrarea va fi finalizată în aproximativ 2-3 luni, iar locuitorii cartierului vor putea ulterior să se branşeze la sistemul de energie electrică.

”Este, practic, ultima etapă înaintea demarării acestei investiţii, după mai bine de un an în care s-au parcurs toate etapele legale. Constructorul estimează că în trei luni va finaliza lucrarea iar locuitorii cartierului vor putea ulterior să se branşeze la sistemul de energie electrică”, scrie primarul Sorin Cârjan pe pagina sa de Facebook.

Lucrările de electrificare în Bariera Focşani au început cu mare întârziere, în ciuda numeroaselor demersuri făcute de autorităţile locale. 

În acest cartier, în ultimii ani, oamenii  şi-au construit case, dar putini s-au mutat definitiv aici din cauza problemelor de infrastructură.

Cartierul, situat la marginea municipiului Râmnicu Sărat, s-a format cu peste un deceniu în urmă, după ce familii de tineri au primit gratuit teren pentru case. Este construit pe terenul unui fost poligon de trageri al armatei. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: