Buzoienii sunt invitaţi să pedaleze, duminică, în Parcul Crâng. Iată ce condiţii impun organizatorii

Buzoienii sunt invitaţi să pedaleze, duminică, în Parcul Crâng. Iată ce condiţii impun organizatorii

Buzoienii pasionaţi de ciclism sunt aşteptati duminică, 24 septembrie 2017, de la ora 10.00, să ia parte la cea de-a patra ediţie a „Urban Velo Race”, eveniment organizat de clubul buzoian XC Riders.


Concursul are loc în Parcul Crâng din municipiul Buzău, pe un traseu lung de 2 kilometri, ce va fi parcurs de mai multe ori, în funcţie de grupa de vârstă a participanţilor (6-8 ani; 9-11 ani; 12-14 ani; 15-17 ani; +18 ani). 

La start se pot alinia si echipe formate dintr-un parinte şi un copil, în cadrul probei Familie. Înscrierea este gratuită şi se poate face în ziua concursului, între orele 09:00 - 10:45. 

„Casca de protescţie este obligatorie!”, mai anunţă organizatorii. 

Acest eveniment este destinat promovării ciclismului, în special, şi a sportului în masă, în general, în rândul tinerilor şi copiilor. Nu se percepe taxă de participare, finaliştii fiecărei grupe vor primi diplome şi medalii de “finisher”, iar câştigatorii vor fi premiaţi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: