Peste 130 de persoane din Braşov sunt audiate ca martori, după ce au votat pe liste suplimentare la referendum, în 2012

Peste 130 de persoane din Braşov sunt audiate ca martori, după ce au votat pe liste suplimentare la referendum, în 2012

Cei peste 130 de votanţi de pe listele suplimentare se vor prezenta la Poliţie. FOTO: Arhivă ”Adevărul”

Peste 130 de persoane care au votat pe liste suplimentare la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu din 2012, în comuna braşoveană Voila, vor fi audiate ca martori într-un dosar penal de fraudă la vot.

Purtătorul de cuvânt al Poliţiei Braşov, comisar şef Liviu Naghi, a declarat, miercuri, pentru Mediafax, că au fost chemate la audieri peste 130 de persoane, în special turişti care se aflau în zonă la referendumul din 2012 şi au votat pe liste suplimentare.

"Sunt peste 130 de persoane care au fost chemate în calitate de martori în acest dosar. Deci aceştia nu sunt învinuiţi de nimic, ci au calitate de martori. Iar, conform procedurii, trebuie să se prezinte ei la Voila pentru a da declaraţii", a spus Naghi. Dosarul îi vizează pe membrii comisiei din comuna Voila, care sunt cercetaţi pentru fraudă la referendumul pentru demiterea preşedintelui Traian Băsescu.
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările