Braşovenii sunt invitaţi la horă în Piaţa Unirii

Braşovenii sunt invitaţi la
horă în Piaţa Unirii

Manifestările vor avea loc în Piaţa Unirii. FOTOAdevărul

Începând cu  ora 14:00, braşovenii sunt invitaţi în Piaţa Unirii pentru a sărbători 154 de ani de la Unirea Pincipatelor Române. Fanfara militară va susţine un recital care se va încheia cu Hora Unirii.

Ştiri pe aceeaşi temă

De la ora 18.00, la  Centrul Cultural Reduta are loc spectacolul folcloric „NOI SUNTEM ROMÂNI”. Participă: Ansamblul Folcloric „POENIŢA”, Ansamblul Folcloric „ŞIPOT ARDELEAN”, Ansamblul German „KORONA”, Ansamblul Maghiar „BUZOVIRAG”, Orchestra „PLAIURI TRANSILVANE” şi elevii claselor de Canto Popular din cadrul Şcolii Populare de Arte şi Meserii „Tiberiu Brediceanu” Braşov. Intrarea e liberă!  

Concurs de teatru istoric la Casa Mureşenilor

Elevii de la mai multe şcoli din Braşov se vor întrece în scenete istorice. Participanţii vor prezenta o scenetă de teatru cu caracter istoric având ca temă Unirea Pricipatelor Române prezentând atmosfera din acea perioadă, personalităţi şi sprijinitori ai Unirii din Transilvania. În concurs s-au înscris Şcoala Generală nr. 11, Şcoala Generală nr. 13, Şcoala Generală nr. 31, Colegiul Naţional „Emil Racoviţă”, Colegiul Naţional „Andrei Şaguna” şi Clubul elevilor Săcele. Premierea are loc la ora 14.00.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: