Se dă startul unei noi serii de angajări în Poliţie. Ministerul Afacerilor Interne scoate la concurs 765 de locuri

Se dă startul unei
noi serii de angajări în Poliţie. Ministerul Afacerilor Interne scoate la
concurs 765 de locuri

Foto: arhivă Adevărul

Aspiranţii la o carieră în Poliţie au posibilitatea să îşi depună dosarele până pe15 noiembrie 2019, data limită până când au loc înscrierile candidaţilor pentru participarea la concursurile de admitere în şcolile de agenţi de poliţie.

Ministerul  Afacerilor Interne scoate la concurs 765 de locuri (dintre care 22 de locuri speciale pentru romi şi 10 pentru alte minorităţi) la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Vasile Lascăr” Câmpina şi alte162 de locuri (dintre care 3 sunt locuri speciale pentru romi şi 3 pentru minorităţi), la Şcoala de Agenţi de Poliţie „Septimiu Mureşan” Cluj-Napoca.

”Până pe 15 noiembrie 2019, toţi cei interesaţi pot depune dosarul de înscriere la sediul inspectoratelor de poliţie judeţene sau la Poliţia Capitalei, în funcţie de reşedinţa sau domiciliul fiecăruia” a declarat inspectorul Laura Belciugan, purtătorul de cuvânt al IPJ Brăila.

Condiţiile de recrutare, documentele pe care trebuie să le conţină dosarul, evaluarea performanţei fizice, proba de verificare a cunoştinţelor şi despre alte neclarităţi privitoare la admiterea în şcolile de agenţi de poliţie, le puteţi afla pe site-ul I.P.J. Brăila, la secţiunea carieră – Admitere - Anunţ admitere în unităţile de învăţământ postliceal ale I.G.P.R. - ianuarie 2020, la link-ul:

https://br.politiaromana.ro/ro/cariera/admitere/anunt-admitere-in-unitatile-de-invatamant-postliceal-ale-igpr-ianuarie-2020 .

Concursul de admitere se va desfăşura în perioada 10-23 ianuarie 2020.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: