Doi tineri fără ocupaţie s-au reprofilat pe traficul de droguri ca să ducă o viaţă fără griji. Judecătorii i-au condamnat la pedepse ridicole

Doi tineri fără ocupaţie s-au reprofilat pe traficul de droguri ca să ducă o viaţă fără griji. Judecătorii i-au condamnat la pedepse ridicole

Foto: arhivă Adevărul

Cei doi tineri au fost prinşi în flagrant, în timpul unei tranzacţii cu un client. În urma percheziţiilor, procurorii DIICOT au găsit canabis şi cocaină la domiciliul unuia dintre tineri.

Curtea de Apel Galaţi i-a condamnat definitiv pe Alexandru Daniel Mircea şi Manuel Cristian Topciu la doi ani, respectiv un an şi 4 luni de închisoare pentru trafic de droguri de risc în formă continuată.

Cei doi tineri sunt din Brăila şi nu aveau un loc de muncă. Ei s-au gândit că pot face rost de bani uşor din vânzarea de canabis şi cocaină, pe care le cumpăreau de la dealeri şi le revindeau consumatorilor de droguri.

În perioada august-octombrie 2019, tinerii au ”inundat” piaţa din Brăila cu droguri. Procurorii DIICOT au intrat pe fir şi au aflat de ”afacerea” pusă pe picioare de cei doi, iar în urma unui flagrant, i-au prins în timpul unei tranzacţii cu un client.

Ulterior, în urma percheziţiei de la locuinţa lui Topciu, a fost descoperită cocaină şi canabis, drogurile fiind dozate pentru a fi vândute clienţilor. 

Judecătorii au considerat însă că cei doi nu prezintă pericol social şi i-au condamnat la pedepse cu suspendarea executării. 

Pe aceeaşi temă: 

Captură importantă de marijuana, haşiş şi cocaină la intrarea în Brăila. Drogurile erau disimulate printre haine

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările