Fabrica de confecţii “Braiconf” Brăila a supravieţuit tranziţiei şi o duce bine în capitalism. Anul trecut a înregistrat profit, acum dă dividende acţionarilor

Fabrica de confecţii “Braiconf” Brăila a supravieţuit tranziţiei şi o
 duce bine în capitalism. Anul trecut a înregistrat profit, acum dă
 dividende acţionarilor

Fabrica de cămăşi “Braiconf” Brăila, una dintre cele mai cunoscute mărci în domeniu încă de pe vremea regimului comunist, reuşeşte să facă profit şi să le ofere dividende acţionarilor.

Ştiri pe aceeaşi temă

Datele de bilanţ indică faptul că, în 2014, s-a obţinut un profit net de 2,204 milioane de lei. Valoare brută a dividentedor cuvenite ajunge, astfel, la 0,025 lei/acţiune.

Distribuirea se face prin intermediul "Depozitarul Central" SA, o companie pe acţiuni membră a grupului Bursa de Valori Bucureşti, unde sunt cotate şi acţiunile "Braiconf, prin două modalităţi: prin virament bancar, la cererea expresă a acţionarilor, atât persoane fizice dar şi juridice sau în numerar, prin punerea la dispoziţie de către "Braiconf" a sumelor cuvenite, la ghişeele unei bănci cu acoperire naţională, prin intermediul "Depozitarul Central" SA.

Pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti, unde acţiunile "Braiconf" sunt listate de mai mulţi ani, ca acţionari importanţi figurează "Bank Julius Baer & CO LTD" - 25,1%, "Electroargeş" SA - 17,63% şi alţi acţionari persoane fizice sau juridice 57,26%. Acţiunile companiei s-au mutat pentru tranzacţionare pe segmentul AeRo, o piaţă alternativă a Bursei de Valori Bucureşti, lansată spre finalul lunii februarie 2015.

Citiţi şi

 


 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările