Tentativă de omor pe malurile Prutului, după o ceartă la beţie. Un bărbat a fost lăsat într-o baltă de sânge

Tentativă de omor pe malurile Prutului, după o ceartă la beţie. Un bărbat a fost lăsat într-o baltă de sânge

Agresorul a fost reţinut de poliţişti FOTO botosaninews.ro

Un botoşănean de 53 de ani se zbate între viaţă şi moarte după ce a fost înjunghiat pe o uliţă sătească. Acesta s-ar fi certat cu un consătean mai tânăr. Acesta din urmă, jignit de vorbele bărbatului i-a aplicat lovituri cu un cuţit.

Ştiri pe aceeaşi temă

Ieri, într-o comună din judeţul Botoşani un bărbat a fost lăsat într-o baltă de sânge la marginea uliţei, după o gravă tentativă de omor. Mai precis, incidentul a avut loc în satul Româneşti. Un bărbat de 53 de ani, din localitate s-a întâlnit, pe drum, cu un consătean mai tânăr, de 37 de ani. Ambii erau sub influenţa băuturilor alcoolice. 

Din vorbă în vorbă au ajuns să se certe. Jignit de vorbele consăteanului mai vârstnic, bărbatul de 37 de ani a scos un cuţit şi l-a înjunghiat în abdomen. Victima a fost găsită de săteni. Aceştia au chemat ambulanţa iar bărbatul din Româneşti a fost dus la spital, unde a suferit şi o intervenţie chirurgicală. Agresorul a fost reţinut.

 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările