Reacţie violentă a unui bărbat care nu crede în COVID-19. A provocat pagube în magazin

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bărbatul a folosit un cărucior metalic pentru a distruge instalaţia pentru triaj epidemiologic FOTO realitatea.net
Bărbatul a folosit un cărucior metalic pentru a distruge instalaţia pentru triaj epidemiologic FOTO realitatea.net

Un bărbat din Botoşani a distrus sectorul pentru dezinfectare şi termoscanare a unui supermarket supărat că este supus la triajul epidemiologic. Bărbatul a declarat că nu crede în existenţa virusului SARS-COV 2.

Luni, un bărbat de 45 de ani din municipiul Botoşani a distrus echipamentele pentru dezinfectare şi termoscanare de la intrarea unui supermarket, precizează stiri.botosani.ro. Mai precis, aşa cum arată publicaţia botoşăneană, bărbatul a luat un cărucior metalic şi l-a izbit de zona cu dezinfectanţi şi alte instalaţii pentru triajul epidemiologic. Acesta a spart, cu această ocazie şi un perete de sticlă. A fost oprit imediat de agenţii de securitate care au chemat şi Poliţia. 

Bărbatul s-a declarat revoltat de faptul că trebuie să fie termoscanat şi dezinfectat pentru a intrat în magazin. Botoşăneanul a precizat şi în faţa poliţiştilor că el nu crede în existenţa virusului SARS-COV 2 şi că toate măsurile luate sunt o prostie. ”Nu cred în acest virus şi îmi asum asta. Este doar un mod al sistemului de a lupta împotriva noastră”, precizează stiri.botosani.ro că ar fi spus bărbatul în faţa poliţiştilor. 

Vă recomandăm să citiţi şi următoarele articole:

O fetiţă de şase săptămâni din Suceava, suspectă de COVID-19, în stare gravă la Terapie Intensivă

    

Petrecere de majorat, oprită de poliţişti. Sărbătoritul şi invitaţii s-au ales cu amenzi

Botoşani



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite