Bătrân omorât cu sadism de propriul fiu. Victima a fost înjunghiată cu zeci de lovituri de cuţit şi tăiată în bucăţi

Bătrân omorât cu sadism de propriul fiu. Victima a fost înjunghiată cu zeci de lovituri de cuţit şi tăiată în bucăţi

Criminaliştii au efectuat cercetări la faţa locului FOTO monitorulbt.ro

Un bătrân de 82 de ani a fost omorât cu zeci de lovituri de cuţit chiar de propriul fiu. Criminalul ar avea probleme psihice şi nu se cunoaşte motivul pentru care şi-a ciopârţit tatăl. Ucigaşul a fost văzut mergând prin sat cu mâinile pline de sânge.

Ştiri pe aceeaşi temă

O crimă îngrozitoare a avut loc miercuri noapte în comuna Vârful Câmpului. Un bărbat de 82 de ani a fost efectiv ciopârţit şi tranşat de propriul fiu. Acesta din urmă ar avea probleme psihice. Criminalul a fost prins în timp ce mergea plin de sânge, prin sat.

Bătrân aproape imobilizat, ucis cu sadism
 
Săteanul bănuit de crimă are 50 de ani şi locuia într-o casă din comuna Vârful Câmpului, împreună cu tatăl său de 82 de ani. Bătrânul era văduv de câţiva ani şi, potrivit vecinilor, abia se mişca, fiind destul de bolnav. Sătenii mai spun că fiul bătrânului ar avea probleme psihice şi că era sub tratament,  dar, după moartea mamei sale, a încetat să-şi mai ia pastilele. Tatăl fiind bolnav şi vârstnic nu a mai putut să-şi ducă fiul la spital. Miercuri noapte, fără să se ştie motivul, bărbatul de 50 de ani din Vârful Câmpului s-a năpustit asupra tatălui său. 
 
Cu un cuţit de mari dimensiuni l-a ciopârţit, aplicându-i zeci de lovituri, inclusiv în zona organelor genitale. Bătrânul a decedat în chinuri, surse neoficiale menţionând că ucigaşul ar fi tăiat chiar bucăţi din trupul victimei. Sătenii l-au văzut pe băiatul victimei ieşind din curte plin de sângele tatălui pe mâini şi pe haine, abia miercuri dimineaţă. Tot atunci a fost găsit şi cadavrul săteanului. Poliţia l-a ridicat deja pe presupusul făptaş şi l-a internat pentru expertizare la Secţia de Psihiatrie a Spitalului Judeţean. ”Principalul suspect este fiul victimei. Faţă de acesta s-a luat măsura internării într-o unitate medicală, pentru efectuarea unei expertize medico-legale psihiatrice. Se efectuează cercetări pentru comiterea infracţiunii de omor calificat”, declară Delia Nenişcu, purtător de cuvânt IPJ Botoşani. 
 
Vă recomandăm să citiţi şi următoarele ştiri:
 

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: