Taxele locale nu se vor mări la Baia Mare

Taxele locale nu se vor mări la Baia Mare

Primarul Municipiului Baia Mare nu este de acord cu mărirea taxelor locale

După ce premierul Victor Ponta a anunţat că autorităţile locale vor putea mări taxele din 2013, primarul municipiului Baia Mare a spus că nu îşi doreşte această schimbare. Mai mult, Cherecheş a arătat că va face tot posibilul ca taxele să rămână neschimbate.

Ştiri pe aceeaşi temă


Primarul municipiului Baia Mare va cere Consiliului Local ca în 2013 taxele să nu fie majorate. „Decizia de a mări taxele nu-mi aparţine. Cu toate acestea voi cere consilierilor ca taxele să nu fie majorate pentru anul viitor. Dacă aceştia nu vor lua în considerare cerera mea, voi face în aşa fel încât taxele să fie majorate cu maxim 10 procente, dar voi impune ca băimărenii care îşi vor achita integral taxele până în luna mai să beneficieze de o reducere de 10%. Altfel spus, tot vom găsi o soluţie să nu majorăm taxele. Lumea are şi-aşa destule necazuri, ar fi culmea ca şi noi să mărim acuma taxele, nu este logic“, a spus Cătălin Cherecheş, primarul municipiului Baia Mare

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările