VIDEO Scene comice cu poliţişti în prim plan pe străzile din Bacău.  Cum s-au chinuit oamenii legii să imobilizeze un bolnav psihic

VIDEO Scene comice cu poliţişti în prim plan pe străzile din Bacău.  Cum s-au chinuit oamenii legii să imobilizeze un bolnav psihic

Poliţiştii au fost trântiţi pe jos

Întâmplarea a avut loc marţi iar imaginile au fost filmate de un privitor şi postate apoi pe reţelele de socializare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pe reţelele de socializare circulă un filmuleţ realizat marţi, în municipiul Bacău, în timpul unei intervenţii poliţieneşti. Un echipaj de poliţie format dintr-un bărbat şi o femeie se chinuie să imobilizeze un bărbat care a refuzat să se supună. Scenele i-au amuzat pe oameni, întrucât unul dintre poliţişti cade în disputa cu suspectul, fiind nevoie de intervenţia trecătorilor care au dat o mână de ajutor.

"Scenă de toată jena a fost filmată de cetăţeni în Bacău, în timp ce o patrulă de poliţişti se căznea să încătuşeze un suspect. Mai exact, poliţistul s-a luat la trântă cu suspectul, încercând să-l dovedească fizic, în timp ce partenera sa, o poliţistă blondă, oferea mai mult un suport moral. A fost nevoie de intervenţia a doi cetăţeni de pe stradă, care au sărit în ajutorul poliţistului şi într-un final acesta a putut să-l încătuşeze pe suspect", se arată în comentariul care însoţeşte video.

Purtătorul de cuvânt al IPJ Bacău, Cătălina Păduraru, a precizat că poliţiştii au intervenit pentru imobilizarea unui bolnav psihic, care a fost ulterior internat la Psihiatrie.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: