Un nou deces provocat de coronavirus în Alba: un bărbat de 43 de ani. 12 cazuri noi în ultimele 24 de ore şi localităţile unde au fost depistate

Un nou deces provocat de coronavirus în Alba: un bărbat de 43 de ani. 12 cazuri noi în ultimele 24 de ore şi localităţile unde au fost depistate

Cadru medical implicat în tratamentul bolnavilor infectaţi cu noul coronavirus

DSp Alba a făcut publice un număr de alte 12 noi cazuri noi de COVID-19 în judeţ, în urma testelor realizate marţi, 11 august.

Ştiri pe aceeaşi temă

În total, de la începutul pandemiei în judeţul Alba au fost înregistrate 851 de îmbolnăviri. De asemenea, 684 persoane vindecate au fost declarate vindecate şi s-au înregistrat 37 decese.
 
Marţi în Alba au fost prelucrate în total 599 de probe (387 la DSP şi 212 la SJU). Numărul total de teste efectuate până în prezent în judeţ a ajuns la 48743.
 
Localităţile din care provin cazurile noi (12 august): Alba Iulia – 5, Blaj – 1, Ciuruleasa – 1, Cugir – 1, Gârbova – 2, Jidvei – 1, Sebeş – 1

Tot miercuri, 12 august, a fost făcut public un nou deces al unui pacient infectat cu noul coronavirus. Este vorba despre un bărbat de 43 de ani din Ighiu, care avea şi alte comorbidităţi: obezitate şi diabet.

Bărbatul a decedat la secţia ATI a Spitalului Judeţean de Urgenţă din Alba. Cazul a fost descoperit în urmă cu câteva zile. Acesta este cel de-al 37-lea deces în judeţ, de la începutul epidemiei. În prezent, în judeţ sunt 130 de cazuri active.

Doi pacienţi sunt în continuare la ATI şi 79 sunt internaţi în spitalele din judeţul Alba. 121 de paturi sunt în continuare disponibile.


Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: