Procentul electoral record obţinut de primarul din Ciugud. Gheorghe Damian a avut un singur contracandidat

Procentul electoral record obţinut de primarul din Ciugud. Gheorghe Damian a avut un singur contracandidat

Damian va conduce Primăria Ciugud şi în următorii patru ani

Gheorghe Damian câştigă detaşat un nou mandat la Primăria Ciugud. Acesta a obţinut 88,2% dintre voturile locuitorilor comunei.

Ştiri pe aceeaşi temă

Scorul obţinut de Gheorghe Damian este cel mai bun rezultat din Alba, obţinut de un candidat la funcţia de primar.
 
Gheorghe Damian a candidat ca independent şi a avut un singur contracandidat, din partea PMP. Acesta a beneficiat însă şi de susţinerea PNL.
 
Preşedintele executiv al organizaţiei judeţene, Ion Dumitrel, a transmis în timpul campaniei un comunicat de presă în care a anunţat că partidul pe care îl reprezintă nu va avea candidat propriu la Primăria Ciugud, dar îl va susţine pe actualul primar exclus din PSD, Gheorghe Damian.

Prezenţa la vot a fost în Ciugud de 68,5%, cu mult peste media pe judeţ - 50,12%.

Damian conduce Primăria din Ciugud din anul 2000. Comuna Ciugud este un promotor activ al modernizării administraţiei publice locale, lansând în 2019 conceptul "Smart Village" ca soluţie de digitalizare a serviciilor publice şi de dezvoltare a satului românesc. 

Ciugud mai este cunoscută şi pentru că este comuna din România care a atras cele mai multe fonduri europene, respectiv peste 27 de milioane de euro.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările