Fiica unui primar de oraş, testată pozitiv cu coronavirus. Anunţul edilului care candidează pentru al cincilea mandat

Fiica unui primar de oraş, testată pozitiv cu coronavirus. Anunţul edilului care candidează pentru al cincilea mandat

Primarul oraşului Cugir şi fiica sa

Adrian Teban, primarul oraşului Cugir, a anunţat marţi într-o postare pe Facebook, că una dintre fiicele sale a fost confirmată cu noul coronavirus, menţionând că el a ieşit negativ la testare.

Ştiri pe aceeaşi temă

"Pentru că este campanie şi pentru că suntem în stare de alertă datorită COVID, doresc să vă împărtăşesc un episod recent din viaţa mea pentru a evita alte speculaţii", a transmis edilul din Cugir.
 
Teban a adăugat că una dintre fiice a participat la un majorat, după care, cu un grup de tineri, a plecat în vacanţă.
 
"La întoarcere, ne-a informat că avea anumite simptome specifice şi am hotărât să stea izolată, separat de noi la apartament, până la clarificarea situaţiei. Ulterior, în urma testării, s-a confirmat că este vorba de COVID. Ea s-a internat şi urmează tratament conform medicului curant. Eu şi soţia mea ne-am testat şi am ieşit negativ. Cu responsabilitate putem opri răspândirea virusului", a scris primarul pe Facebook.
 
Adrian Teban şi-a depus luni dosarul de candidatură pentru un nou mandat de primar, din partea PNL. El se află în prezent la cel de-al patrulea mandat de primar. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările