O tânără şi-a creat o burtă de gravidă din haine şi cablul de la laptop pentru a nu plăti tariful de bagaj

O tânără şi-a creat o burtă de gravidă din haine şi cablul de la laptop pentru a nu plăti tariful de bagaj

FOTO via CNN

O jurnalistă de călătorii şi-a creat o burtă de gravidă din obiectele care nu-i încăpeau în bagaj încercând să evite plata unei taxe de 60 de euro pentru kilogramele extra ale bagajului de mână, relatează CNN.

Ştiri pe aceeaşi temă

Rebecca Andrews şi-a format o burtă falsă din haine şi încărcătorul pentru laptop, dar a exagerat cand a vrut să adauge şi laptopul, aşa că a fost prinsă şi tot a trebuit să plătească tariful pentru bagaj depăşit.
 
„Sunt slabă, aşa că m-am gândit că a te da drept o femeie însărcinată e cel mai credibil mod de a rezolva problema cu succes”, a declarat ea pentru CNN.
 
„Dar privind acum ideea la modul cel mai serios, cred că e una dintre cele mai comode şi neinspirate de pănă acum – corpul unei femei e făcut să dea viaţă, astfel că exploatarea acestei capacităţi unice ca să rămân cu 60 de euro în buzunar era la mintea cocoşului. A fost un hack complet neoriginal”.
 
Rebecca a fost însă foarte aproape de a reuşi. A trecut de securitate, dar la îmbarcarea în avionul care o ducea acasă în Australia, a fost dată de gol de laptopul de la spate care îi ieşea în evidenţă prin bluză.
 
„Credeţi că m-am simţit jenată? Chiar deloc”, a spus Rebecca. „M-am simţit doar ca cea mai mare cretină. Şi mai muream şi de cald”.
 
 
Jurnalista nu este la prima ispravă de acest fel, dar e prima dată când nu i-a ieşit.
 
„Cred că o femeie are dreptul să facă ce pofteşte cu corpul ei, chiar şi să încropească o burtă de gravidă din cabluri de laptop”, a spus ea care nu regretă decât faptul că nu a avut un plan B în caz că e prinsă.
 
Ea şi-a relatat experienţa pe Instagram unde oameni din toată lumea i-au arătat simpatie.
 
„Pentru că este o poveste cu care se identifică mulţi şi pentru că asta (bagajul depăşit –n.r) este un obstacol în a călători”, a spus Rebecca.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: