Secretul japonezelor – cum îşi păstrează tinereţea şi frumuseţea

Secretul japonezelor – cum îşi păstrează tinereţea şi frumuseţea

Orezul japonez are capacitatea sa de a întineri pielea într-un timp scurt.

Oamenii caută de sute de ani elixirul tinereţii şi frumuseţii. Mai mult decât atât, există diferite produse pe piaţă, promovate că încetinesc îmbătrânirea, dar nici unul nu oferă efectele promise. Cu toate acestea, japonezele sunt destul de aproape!

Ştiri pe aceeaşi temă

Ele deţin un secret puternic şi eficient, care oferă efecte după numai o săptămână de la folosire. Se pare că asul lor din mânecă este... orezul japonez! Acest tip de orez este bogat în scualenă şi acid linoleic, substanţe care au proprietăţi antioxidante puternice. Ele mai au un atu: stimulează producţia de colagen, luptând împotriva ridurilor. În plus, scualena protejează pielea de efectele nocive ale soarelui.

Mai mult decât atât, orezul este bogat în substanţe care reduc nivelul de colesterol şi au grijă de sănătatea inimii. Oamenii de ştiinţă au confirmat proprietăţile benefice ale orezului, precum şi capacitatea sa de a întineri pielea într-un timp scurt.

Apa de orez are proprietăţi benefice: stimulează circulaţia sângelui, hidratează pielea, previne ridurile, tratează inflamaţiile pielii. Pentru cele mai bune efecte, repetă tratamentul o dată pe săptămână.

Află cum să-ţi prepari reţetă japoneză, pentru a-ţi menţine frumuseţea şi tinereţea, pe clickpentrufemei.ro.

Secretul siluetei de invidiat a japonezelor
Cele mai eficiente măşti faciale cu pudră de orez

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările