Regulile financiare ale cunoscutei prezentatoare Oprah Winfrey, cea mai bogată femeie de culoare

Regulile financiare ale cunoscutei prezentatoare Oprah Winfrey, cea mai bogată femeie de culoare

Oprah Winfreyoprah winfre4y

În copilărie purta haine făcute din pânza sacilor de cartofi, iar astăzi este una din cele mai mari personalităţi de televiziune. Oprah Winfrey are 3 reguli financiare care au ajutat-o să devină cea mai bogată femeie de culoare.

Ştiri pe aceeaşi temă

Acum este una din cele mai mari personalităţi de televiziune, dar viaţa nu a fost dintotdeauna darnică cu Oprah Winfrey. Îi copilărie, situaţia finmanciară a familiei era atât de precară încât bunica îi făcea hăinuţe din pânza de la sacii de cartofi. Actriţă, producătoare de film şi managerul propriului post de televiziune (OWN), Oprah Winfrey, în vârstă de 63 de ani, Oprah este cea mai bogată femeie de culoare din lume, dar şi cea mai influentă.

3 lecţii financiare de la Oprah Winfrey:

Faceţi bani din ceea ce vă place să faceţi

Oprah a realizat de la o vârstă fragedă că nimeni nu ar trebui să lucreze la un loc de muncă pe care îl urăşte, doar pentru a primi un salariu. Nu faceţi ceva care vă scurge de energie doar pentru a câştiga bani. În schimb, dedicaţi-vă unei domeniu care să vă luminează sufletul atât de mult încât să simţiţi că puteţi face asta şi fără a fi plătit. Găsiţi o cale de a face bani din asta.Dacă poţi fi plătit pentru că faci ceea ce-ţi place, fiecare salariu este un bonus“, spune Orah.

Nu trăiţi pentru a câştiga bani

Nu vă construiţi întreaga existenţă în jurul căştigării banilor. Nu lăsaţi banii să vă controleze viaţa. „Am lăsat bani să-şi servească scopul. Dar nu trăiesc în slujba banilor. Cred că de asta avem o relaţie atât de frumoasă cu ei“, spune prezentatoarea TV.

Valoarea ta nu este determinată de salariul tău

Salariul nu ar trebui să determine valoarea fiecăruia dintre noi. Banii sunt pur şi simplu un mijloc de schimb; nu sunt şi nu trebuie să definească cine sunteţi ca persoană. „După toţi aceşti ani, eu ştiu că nu sunt nivelul veniturilor mele. Eu nu îmi stabilesc stilul de viaţă în funcţie de sumele pe care le câştig“, a mai spus Oprah.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările