O indiancă de 51 de ani a descoperit secretul tinereţii. Cercetătorii confirmă că alimentele recomandate de aceasta luptă împotriva îmbătrânirii

O indiancă de
51 de ani a descoperit secretul tinereţii. Cercetătorii confirmă că
alimentele recomandate de aceasta luptă împotriva îmbătrânirii

O indiancă de 51 de ani a descoperit secretul „tinereţii fără bătrâneţe“ FOTO Facebook

Anjula Devi, o indiancă în vârstă de 51 de ani, a reuşit să găsească stilul alimentar care să îi asigure un fizic de invidiat. Secretul ei constă în produsele pe care le consumă, reuţind să evite cât mai mult efectele îmbătrânirii.

Ştiri pe aceeaşi temă

O indiancă în vârstă de 51 de ani pare că a descoperit secretul tinereţii. Anjula Devi arată de parcă ar avea 30 de ani, este un bun bucătar indian şi mama a doi copii, scrie womansday.com. Deşi nu pare, vârsta reală a femeii este de 51 de ani.

Chiar dacă Anjula îşi ocupă timpul crescându-şi cei doi copii şi conducând propria afacere cu servicii de catering,  reuşeşte să se ţină departe de efectele trecerii anilor.

Femeia spune că secretul „tinereţii fără bătrâneţe“ nu este chiar atât de complicat, Anjula declarându-se un mare fan al legumelor.

 

„Îmi place să gătesc legume proaspete, în special pe cele verzi, şi sunt atentă să nu foloseasc coloranţi artificiali şi conservanţi“, a declarat aceasta pentru The Daily Mail .

Dar, pe lângă obiceiul de a folosi ingrediente proaspete, Anjula spune că utilizează foarte multe condimente cum ar fi chimen, coriandru, seminţe de muştar maro, ardei iute, turmeric, scorţişoară şi cardamom verde. Anjula încearcă să includă aceste condimente în aproape orice preparat, fiind convinsă că modul în care arată li se datorează în mare parte.  

„Cred că cea mai mare dovadă a faptului că aceste condimente pot păstra organismul tânăr sunt chiar eu“, a spus Anjula.

În timp ce teoria conform căreia câteva condimente rezolvă problemele anti-îmbătrânire poate părea puţin probabilă, o serie de cercetări a constatat că alimentele picante chiar aduc o serie de beneficii organismului. Un studiu realizat de Universitatea Oxford, Harvard şi Academia Chineză de Ştiinţe Medicale a constatat ca persoanele care au mâncat alimente condimentate aproape în fiecare zi şi-au scăzut riscul de a muri de cancer şi boli de inimă. În plus, condimentele sunt încărcate cu antioxidanţi, care sunt consideraţi aliaţii pielii tinere.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările