Horoscop 15 - 17 martie. Weekend magic pentru Gemeni

Horoscop 15 - 17 martie. Weekend magic pentru Gemeni

Horoscop 15 - 17 martie. Weekend magic pentru Gemeni

Luna martie 2019 este una dinamică din punct de vedere astrologic, iar weekendul 15- 27 martie este guvernat de Luna în Rac şi de Luna în Leu. Ce înseamnă acest lucru? Suntem preocupaţi de liniştea sufletească şi de căutarea echilibrului interior.

Horoscop 15 - 17 martie

 

Horoscop weekend TAUR 

 
Dacă alegi să petreci timp cu prietenii preferaţi, vei avea parte de camaraderie, empatie şi distracţia necesară pentru acest weekend. S-ar putea să ai mai mare nevoie de acestea decât crezi. Astfel, poţi avea şi aşteptări mai mari care pun presiune şi aşteptări de la un prieten. Toată lumea va beneficia dacă te vei focusa să dai la fel de mult precum primeşţi. 
 

Horoscop weekend GEMENI 

 
Există ceva magic despre ţine care atrage atenţia, deci nu fii surprins dacă popularitatea ta este în creştere. Mai multă atenţie înseamnă mai mulţi admiratori. Este grozav dacă eşţi singur, dar dacă ai deja o relaţie, ai putea fi tentat să te rătăceşti. În loc să te uiţi după ceva mai mult sau ceva diferit, ar fi mai bine să întăreşti relaţia pe care o ai deja. A ieşi şi a flirta este distractiv şi reconfortant şi pare inofensiv, însă partenerul tău s-ar putea să nu aibă aceeaşi părere. Dacă aveţi ceva bun şi valoros între voi, nu strică
 

Horoscop weekend RAC

 
Dacă ai ocazia să tăi câte ceva din lucrurile acelea speciale de făcut pentru suflet pe care ţi le doreşti, profită de aceste zile. Ţine minte că orice alegi, trebuie să fie o aventură distractivă şi plăcută, deci nu o transformă într- corvoadă cu multe sarcini de făcut. Asta înseamnă să îţi menţii planurile cât de simple pot în loc să le transformi într-un plan complicat. 
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: