FOTO O tânără a căzut de la etajul 6 în timp ce practica yoga

FOTO O tânără a căzut de la etajul 6 în timp ce practica yoga

O femeie a supravieţuit după ce a căzut de la 25 de metri în urma unei sesiuni de yog, foto Twitter/ Javo Rayado

O tânără din Mexic a reuşit să supravieţuiască după ce a căzut de la o înălţime de 25 de metri. Femeia încerca o mişcare complicată de yoga pe balconul unui apartament de la etajul 6, scrie Fox News.

Ştiri pe aceeaşi temă

Într-o imagine virală pe reţelele de socializare, Alexa Terrazas, o studentă de 23 de ani din Mexic, este surprinsă cu câteva momente înainte de dezastru, încercând o poziţie extremă de yoga.

Presa locală din Mexic relatează că, imediat după ce a fost realizată fotografia, tânăra şi-a rupt amândouă picioarele şi şi-a fracturat mâinile, şoldurile şi craniul, după ce a căzut de pe balcon. Mai exact, aceasta şi-ar fi rupt 110 oase din corp şi a fost supusă unei intervenţii chirurgicale de 11 ore, fiind în faţa a mulţi ani de recuperare.

Pagina tinerei de pe o reţea de socializare conţine mai multe fotografii în care practică diferite sporturi extreme, inclusiv o imagine în care tânăra încerca o poziţie similară de yoga pe o tiroliană.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările