FOTO Cum ar arăta desenele copiilor transpuse în viaţa reală?

FOTO Cum ar arăta desenele copiilor transpuse în viaţa reală?

Balena, în viziunea copilului Telmo Pieper, recreată digital FOTO Bored Panda

Desenele din copilărie ale unui artist olandez i-au servit acestuia drept inspiraţie pentru un proiect inedit, pentru care a refăcut câteva din schiţele făcute chiar de el pe când avea 4 ani.

Ştiri pe aceeaşi temă

Copilului Telmo Pieper îi plăcea să deseneze, iar printre operele artistului, pe atunci în vârstă de 4 ani, se numără o muscă, o balenă şi un urs. Pieper, originar din Rotterdam, are astăzi 25 de ani şi a folosit desenele din copilărie pentru realizarea noului său proiect: o serie de picturi digitale prin intermediul cărora desenele stângace din copilărie „prind” viaţă.
 
Împreună cu colegul de breaslă şi prietenul său, Miel Krutzmann, artistul contemporan şi creatorul de imagine Telmo Pieper face parte din duo-ul artistic „Telmo Miel”. 
 
Picturile digitale sunt o formă de manifestare a artei, în care tehnicile tradiţionale de pictură sunt aplicate cu ajutorul dispozitivelor digitale. 
 
Rechinul desenat în copilărie de artistul olandez, recreat pe calculator


Ursul diform
 
Fluturele desenat de Telmo pe când avea doar 4 ani
 
Melcul căruia artistul i-a dat viaţă pe calculator
 
Muscă, aşa cum o vedea artistul atunci când era copil
 
O maşină neagră
 
O pasăre imaginată de micul Pieper
 
 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: