Dieta cu supă. Aşa slăbeşti 4 kilograme în 7 zile

Dieta cu supă. Aşa slăbeşti 4 kilograme în 7 zile

Dieta cu supă este una celebră printre vedetele de la Hollywood. Oprah, Kim Kardashian sau Blake Lively sunt doar câteva dintre cele care au încercat-o şi pentru care a funcţionat. Iată cum slăbeşti 4 kilograme în 7 zile ţinând dieta cu supă.

Supa sau ciorba este hrănitoare, dietetică, echilibrată, bună pentru detox, slăbit sau mâncat sănătos. Spre deosebire de alte preparate, ciorba stă dublu în stomac, adică eşti sătul mai mult timp, şi are jumătate din caloriile unui fel principal.

Medicul nutriţionist Mihaela Bilic a numit-o dieta omului sărac. Tot ce trebuie să faci este să mănânci ciorbă de două ori pe zi.

“Eu zic că slăbeşti, în şase luni de zile eu cred că slăbeşti, nu ştiu, poate 30 de kilograme. Înainte să vă duceţi să faceţi facila operaţie de tăiere de intestine, faceţi această experienţă voi pentru voi. În psihologie se spune că orice schimbare trebuie, adică perseverenţa trebuie să fie de 100 de zile pentru că se spune că doar atunci e schimbare.100 de zile raportarea în tot ce înseamnă un an de zile cu tot ce înseamnă şi Paşte şi Crăciun are 365, măi, 100 de zile nu e un capăt de ţară. Încercaţi cu două ciorbe pe zi şi dimineaţa, nu ştiu, o cafea cu lapte, şi veţi slăbi mai mult de 30 de kilograme în şase luni. În trei luni de zile, în 100 de zile, cu două ciorbe pe zi se slăbeşte nu ştiu între 20 şi 30 de kilograme”, a explicat medical nutriţionist, la emisiunea “Marius Tucă Show” . 

Citeşte continuarea articolului, aici!

Citeşte şi: 

 
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: