Dieta cu hrişcă. Te ajută să slăbeşti 12 kilograme în mai puţin de două săptămâni

Dieta cu hrişcă. Te ajută să slăbeşti 12 kilograme în mai puţin de două săptămâni

Dieta cu hrişcă este una dintre celebrele diete care te ajută să dai jos un număr mare de kilograme într-un timp relativ scurt.

Ştiri pe aceeaşi temă

Dieta cu hrişcă este destul de strictă, dar poţi să ajunge să slăbeşti până la 12 kilograme, dacă renunţi la dulciuri. Este destul de greu de ţinut, însă merită să o încerci pentru că funcţionează pe bune.

Cum se ţine dieta cu hrişcă

Ţine cont, însă de faptul va trebui să mănânci hrişcă fiartă timp de câteva săptămâni bune, iar aceasta are rolul de a-ţi tăia apetitul. În cazul în care simt că nu mai rezişti tentaţiei, aminteşte-ţi că vei avea greutatea pe care ţi-o doreşti de atata vreme.

Cum se găteşte hrişca

Nu este foarte greu să găteşti acest aliment, care are o mulţime de nutrienţi benefici pentru organismul uman. Trebuie doar să umpli o cană cu hrişcă, să pui apă fierbinte pe ea, apoi să o laşi să stea peste noapte. Se poate mânca cu iaurt şi chefir.

Este important să ştii că nu este bine să ţii foarte des această dietă cu hrişcă, pentru că este destul de săracă în elemente nutritive, pentru că nu ai o alimentaţie variată. Ai grijă, pentru că ea poate destabiliza organismul.

Cum să te menţii după ce ţii dieta cu hrişca

După ce ai slăbit cu dieta cu hrişcă, este indicat ca următoarele câteva zile încearcă să nu consumi mai mult de 600 de calorii pe zi. Peste aproximativ două săptămâni, poţi să dublezi numărul de calorii ingerate, dar limitează la 1200 de calorii pentru următoarele 10 zile, conform diet-health.net.

Chiar dacă pare greu de crezut, dieta cu hrişcă este pe zi ce trece mai populară şi un număr mare de persoane se apucă de acest regim. Pe lângă faptul că slăbeşti destul de repede, aceasta are şi un efect detoxifiant. Cei care au încercat-o au reuşit să slăbească între 7 şi 12 kilograme în doar două săptămâni.

Ce ai voie să mănânci dacă ţii dieta cu hrişcă

  • hrişca
  • fructe
  • chefir
  • iaurturi cu puţine calorii
  • suplimente cu multivitamine.


Respectă aceste reguli

În fiecare zi a dietei trebuie să mănânci terci din hrişcă şi să bei iaurt cu 1% grăsime, dar nu mai mult de un litru pe zi. Nu uita să bei ce puţin doi litri de apă minerală sau plată pe zi. Ai voie să bei ceai şi cafea neîndulcite, dar ai grijă să nu depăşeşti trei litri de lichide zilnic. Ai voie să mănânci fructe, dar nu mai mult de două bucăţi din fiecare.

Dacă te ia foamea înainte de culcare, bea o jumătate de iaurt diluat cu apă minerală. Băuturile alcoolice sunt strict interzise în această dietă. Este indicat, ca în timpul acestei diete, dar şi cel puţin o lună după să iei suplimente cu multivitamine.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările