Bunica prea sexy pentru Instagram: în ce ipostaze a pozat femeia de 63 de ani cu o siluetă incredibilă şi cum se menţine în formă

Bunica prea sexy pentru Instagram: în ce ipostaze a pozat femeia de 63 de ani cu o siluetă incredibilă şi cum se menţine în formă

Lesley Maxweel FOTO Instagram Lesley Maxweel

Australianca Lesley Maxweel are 63 de ani şi arată incredibil de bine. Fostă campioană mondială la culturism, femeia s-a trezit că până şi Instagram îi consideră imaginile mult prea sexy, blocându-i postarea.

Ştiri pe aceeaşi temă

Lesley Maxwell, din Melbourne, Australia, a trecut printr-o situaţia mai puţin întâlnită, fiindu-i raportată o postare pe reţelele sociale pe motiv că „este prea sexy“, potrivit Daily Mail. 

Fostă campioană mondială la culturism, femeia a făcut furori pe internet după ce a postat un video realizat în timpul antrenamentelor alături de nepoata sa, Tia Christofi.

Într-o altă postare, ea apare îmbrăcată sumar, într-un body sexy, cu ciorapi de dantelă şi jartiere, imagine considerată prea sexy pentru Instagram.

Lesley Maxwell, care a început să se antreneze după vârsta de 40 de ani, a reuşit să cucerească peste 30 de titluri de culturism până în prezent şi susţine că nu s-a simţit niciodată mai puternică. Primul trofeu l-a dobândit la 49 de ani, iar acum este antrenor personal de fitness.

Chiar dacă are trei nepoţi de care se ocupă, acest lucru nu o împiedică deloc să practice sportul dorit şi să se ocupe de pasiunile sale sau să iasă la întâlniri cu bărbaţi şi cu zece ani mai tineri decât ea.

„Sunt întotdeauna abordată de bărbaţii mai tineri decât mine. Fostul meu soţ era cu 13 ani mai mic decât mine. Sunt mult mai fericită şi mai încrezătoare decât eram în tinereţe, mai ales că mi-am făcut mulţi prieteni la sală şi în timpul competiţiilor“, a declarat femeia. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

10 days out from my next comp, how are you going with your goals?

A post shared by Lesley Maxwell - Celeb Coach (@lesleymaxwell.fitness) on

 

Lesley Maxwell şi-a dezvăluit şi secretele pentru un aspect fizic extraordinar – alimente bogate în nutrienţi, fără mâncare nesănătoasă şi antrenamente cu greutăţi. „Sfatul meu este să nu aşteptaţi. Cred că fiecare femeie vrea săs e simtă atrăgătoare”, a mai adăugat ea.

„Nu aşteptaţi! Fiecare femeie merită să se simtă atrăgătoare. În primul rând, ai grijă să alegi alimente bogate în nutrienţi. Fără alimente procesate, fără fast food! Apoi, apelaţi la antrenamente cu greutăţi – vă va tonifia tot corpul”, a spus bunica sexi.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: