Un bebeluş, scăpat din mâinile medicului care l-a adus pe lume: momentul a fost filmat chiar de tată VIDEO

Un bebeluş, scăpat
din mâinile medicului care l-a adus pe lume: momentul a fost filmat chiar de tată VIDEO

Un bebeluş este scăpat din mâinile medicului care l-a adus pe lume

Un nou-născut este scăpat din mâinile medicului care l-a adus pe lume, imediat după naştere, momentul fiind filmat chiar de tatăl bebeluşului. În imagini poate fi observant momentul în care fetiţa cade de la o înălţime de 9 centimetri, lovindu-se la cap de o masă.

Ştiri pe aceeaşi temă

Pentru mulţi părinţi, ziua în care li se naşte primul copil reprezintă momentul cu cele mai frumoase amintiri din viaţa lor. Nu acelaşi lucru îl poate spune un cuplu din Arizona care a privit neputincios cum medicul care s-a ocupat de naştere scapă cu capul de masă unul dintre gemenii recent aduşi pe lume, scrie people.com.

Derrick Rodgers, tatăl gemenelor, se afla în sala de operaţii şi filma momentul venirii pe lume a celor două fiice ale sale, când una dintre acestea este scăpată din mâinile doctorului. 

În imagini poate fi observant momentul în care fetiţa cade de la o înălţime de 9 centimetri, lovindu-se la cap de o masă.

În zilele care au urmat incidentului, Derrick şi Monique Rodgers spun că au fost anunţaţi că fiica lor Morgan suferise o hemoragie a creierului, însă nu s-a putut determina dacă aceasta a fost cauzată de cădere sau de faptul că ea şi sora ei au fost născute prematur.

„Doctorul nu a avut nicio reacţie iniţial, până când nu i-am spus că am înregistrat totul. Medicul mi-a cerut să vadă clipul, iar când i l-am arătat, a rămas mut“, a povestit tatăl fetiţelor.

Cuplul spune că a continuat să ceară în fiecare zi răspunsuri cu privire la starea de sănătate a micuţei, dar personalul medical nu a venit în întâmpinarea lor.

Într-o declaraţie emisă către ABC 15, un reprezentant al Centrului Medical Regional Chandler a declarat că investighează incidentul, dar nu a dorit să ofere informaţii suplimentare.

„Din cauza legilor privind confidenţialitatea pacienţilor şi a unei cereri din partea familiei de a nu comunica informaţii, nu putem să comentăm în mod specific acest caz. Siguranţa pacienţilor noştri şi a familiilor acestora este întotdeauna preocuparea noastră principală. Echipa medicală de la Centrul Medical Regional Regional Dignity Health Chandler are în atenţie această problemă extrem de gravă şi depune eforturi pentru a afla ce s-a întâmplat“.

Între timp, cei doi părinţi au făcut o programare pentru a afla severitatea hemoragiei şi dacă sângerarea a fost cauzată de cădere sau de naşterea prematură.

Aceştia spun că singurele lucruri pe care ar dori să le primească acum sunt răspunsuri şi scuze din partea medicului. Cei doi se gândesc să dea în judecată spitalul pentru teribilul accident. 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările