Miresele din România îşi vor putea închiria rochii ca cele purtate de Beyonce sau Jennifer Lopez

Miresele din România îşi vor putea închiria rochii ca cele purtate de Beyonce sau Jennifer Lopez

Jenifer Lopez

Un boutique multibrand lansează serviciul de închiriere şi dă viitoarelor mirese oportunitatea de a purta rochii haute-couture, modele alese de Beyonce, Jennifer Lopez sau Gal Gadot atât în ziua nunţii, cât şi pe covorul roşu.

Ştiri pe aceeaşi temă

Creaţii ale unor case internaţionale prestigioase precum Galia Lahav, Demetrios sau Nicole Milano, recunoscute pe piaţa internaţională a rochiilor de mireasă high-end, pot fi acum accesate de către miresele din România şi prin serviciul de închiriere. Pornind de la dorinţele unei viitoare mirese, serviciul oferă cele mai căutate modele de rochii de mireasă din lume, la un preţ accesibil, limitând timpul pe care îl presupune în mod normal achiziţionarea unei astfel de rochii.
 
Generaţia Millennials a schimbat obiceiurile de cumpărare şi de consum. În prezent, se remarcă o tendinţă clară în rândul tinerilor de a opta pentru experienţe, în locul acumulării de bunuri materiale. 
 
Studiile  au relevat că 65% dintre mileniali economisesc pentru a călători, un procent semnificativ mai mare decât media altor generaţii, ceea ce determină schimbări la toate nivelurile, inclusiv pentru piaţă de high-end. Serviciile de închiriere se află într-un proces ascendent, iar Vera Sposa a decis să se alinieze tendinţelor internaţionale şi să lanseze un serviciu-pionier pe piaţa locală.
 
„Am fost întrebaţi deseori de către clientele noastre ce pot face cu rochia de mireasă după ziua marelui eveniment. Vorbim de rochii haute-couture, valoroase, care sunt menite a fi purtate o singură dată. Mai mult, noile generaţii preferă să investească în experienţe, dar vor şi ca în ziua nunţii să poarte creaţii consacrate de personalităţile din social media. De aici şi ideea de a oferi acest serviciu unic pe piaţa din România, Vera Sposa Rental“, spune Adina Basalic, general manager Vera Sposa
 
Procesul de închiriere este facil şi se derulează în 4 etape simple: 
 
Consiliere personalizată pentru a determina tipul de rochie în funcţie de preferinţe şi de specificul nunţii 
Selectarea rochiei, proba şi stabilirea micilor ajustări de care este nevoie, în funcţie de permisivitatea rochiei
Rochia este închiriată cu un preţ echivalent cu 30% din preţul cu care ea poate fi achiziţionată. Pentru a securiza returnarea, se percepe o garanţie de 50% din costul de închiriere.
Returnarea rochiei se va face în ambalajul original, în termen de 4 zile de la ridicarea din showroom. Procesul de curăţare, igienizare şi eventualele reparaţii stau în sarcina magazinului.  Garanţia va fi restituită în termen de 2 zile de la returnarea produselor
 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre: