5 tehnici de flirt cu efect garantat. Cum să îl seduci pe bărbatul dorit

5 tehnici de flirt cu efect garantat. Cum să îl seduci pe bărbatul dorit

Fiecare femeie trebuie să cunoască aceste 5 tehnici de sedcuţie/FOTO youne.com

Când vine vorba de seducţie, bărbaţii apreciază jocurile şi atenţiile venite din partea femeilor. Există câteva tehnici simple de flirt, la care femeile pot apela cu încredere, pentru a-l cuceri pe bărbatul dorit.

1. Pe primele locuri se numără zâmbetul şi privirea sinceră, directă. Bărbaţii apreciază femeile care au iniţiativă şi care vin la ei să îi salute, care se arată prietenoase şi interesate, scrie Yourtango.com.

2. Jocurile inocente sunt de asemenea o metodă care nu dă greş. Dacă o femeie îl va bate pe umăr, dacă va glumi cu el, dacă va râde, efectul va fi garantat. Asta va demonstra ca femeia are simţul umorului şi că este interesată, dar nu disperată să se apropie de el. Discuţiile serioase trebuie păstrate pentru prima întâlnire.

3.  O conversaţie interesantă este foarte indicată, dar femeia trebuie să fie atentă să nu vorbească prea mult, că nu încerce să-şi impună propriile idei. Bărbaţilor le place să fie ascultaţi cu atenţie şi să vadă că femeia este interesată de ideile lor.

4. Chiar dacă pare să fie un clişeu, bărbaţii se bucură când sunt flataţi în privinţa corpului lor. O femeie care va întreba un bărbat dacă face mult sport, care îi va spune că arată bine, cu siguranţă îi va câştiga simpatia şi interesul. Chiar dacă nu petrec ore întregi în faţa oglinzii sau la sala de sport, bărbaţii vor fi încântaţi când femeile apreciază modul în care ei arată.

5. O atingere discretă pe braţ, pe spate sau pe umăr va fi cu siguranţă seducătoare. Cea mai bună ocazie este atunci când el spune o glumă, iar femeia râde. Atingerea va părea deci naturală şi îi va arăta că este cu adevărat apreciat. Atenţie, însă! O atingere prea evidentă, prea indiscretă, poate avea efectul contrat, pentru că bărbaţii nu sunt interesaţi de femeile care dau impresia că sunt uşuratice.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările