Noul sistem infotainment dezvoltat de Opel debutează pe Insignia

Noul sistem infotainment dezvoltat de Opel debutează pe
Insignia

Un sistem infotainment intuitiv şi cu o grafică plăcută poate face diferenţa când vine vorba de decizia finală de achiziţie. Opel stătea chiar bine la cest capitol, dar se pare că vor să ofere mai mult clienţilor.

Lansarea unui nou sistem infotainment este justificată la Opel şi de intrarea în familia PSA. Noul sistem infotainment va debuta spre finalul anului pe Insignia. Va fi oferit în două versiuni – Multimedia şi Multimedia Navi Pro. Noul sistem poate fi comandat opţional şi cu opţiunea DAB+ pentru recepţionarea posturilor de radio care digitale. Sistemul va oferi şi posibilitatea de a conecta două smartphone-uri simultan.

Sistemul de navigaţie va oferi funcţii noi precum: puncte de interes în jurul destinaţiei alese, informaţii în timp real din trafic, preţul carburantului la benzinăriile întâlnite pe traseu, parcări şi preţul acestora în jurul destinaţiei selectate şi posibilitatea ca sistemul să-şi facă online update-uri la hărţi. Sistemul îşi adună informaţii despre trafic din mai multe surse, poate afişa stare traficului în timp real. În cazul unui incident pe traseul selectat, sistemul îl poate informa pe cel de la volan despre tipul acestuia, astfel încât şoferul să-şi poată face o idee asupra potenţialei întârzieri generate de acesta şi dacă este propice optarea pentru o rută alternativă.

Sistemul Multimedia Navi Pro oferă posibilitatea creării a cinci profile, ceea ce înseamnă că cinci persoane care folosesc maşina o pot configura instantaneu la propriile preferinţe. Profilul include de la posturi de radio preferate la poziţia scaunului şi destinaţiile recente sau salvate în secţiunea favorite a sistemului de navigaţie. În funcţie de stilul de condus, sistemul va oferi sugestii personalizate de rute. Sistemul va debuta pe toată gama Insignia, urmând ca din 2019 să fie integrată şi la bordul altor modele Opel.

 

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:

citeste totul despre: