FOTO Un bărbat a murit într-un magazin Carrefour din Brazilia, a fost acoperit cu umbrele şi lăsat pe podea, în timp ce clienţii şi-au continuat cumpărăturile

FOTO Un bărbat a murit într-un magazin Carrefour din Brazilia, a fost acoperit cu umbrele şi lăsat pe podea, în timp ce clienţii şi-au continuat cumpărăturile

FOTO Twitter

Un bărbat a murit într-un magazin Carrefour din Recife, Brazilia, dar cadavrul a fost lăsat pe podea şi acoperit cu umbrele, iar în jurul său au fost create nişte paravane din cutii, în timp ce magazinul a rămas deschis, provocând indignare pe reţelele de socializare, relatează Reuters.

Ştiri pe aceeaşi temă

Incidentul a avut loc pe 14 august, dar ştirea a început să circule abia săptămâna aceasta, pe fondul unui val de critici pe reţelele de socializare din cauza modului în care supermarketul a hotărât să gestioneze evenimentul, respectiv să lase cadavrul pe jos în timp ce a menţinut magazinul deschis clienţilor, notează hotnews.ro. 
 
Carrefour Brazilia şi-a cerut scuze miercuri, spunând într-o declaraţie pentru Reuters că modul în care a gestionat incidentul a fost neadecvat.

„Compania a greşit prin faptul că nu a închis imediat magazinul după ce s-a întâmplat pentru a aştepta serviciile funerare, precum şi prin faptul că nu a găsit imediat calea corectă pentru a avea grijă de cadavru“, a spus Carrefour Brazilia.
Potrivit Carrefour, bărbatul era un manager de vânzări care s-a simţit rău în magazin. La început, i s-a acordat primul ajutor şi a fost chemată o ambulanţă. După ce bărbatul a murit, Carrefour a spus că a „urmat regulile de a nu înlătura corpul din loc“.

Acum, filiala şi-a schimbat regulile pentru a include închiderea obligatorie a magazinului, în viitor, dacă se va mai întâmpla un asemenea incident.

„Ne cerem scuze faţă de familie şi suntem pregătiţi să o sprijinim în orice mod necesar“, a spus Carrefour.

Aceasta nu este prima controversă a Carrefour în Brazilia. În 2018, un gardian de la un magazin din Sao Paolo a ucis un câine maidanez după ce l-a lovit cu o bară de metal.

Dacă apreciezi acest articol, te așteptăm să intri în comunitatea de cititori de pe pagina noastră de Facebook, printr-un Like mai jos:


citeste totul despre:
Modifică Setările